Bij Goud Bedrijfshuisvesting begint alles met een goed gesprek

Als ondernemer moet u uw aandacht verdelen over vele zaken. Terwijl u zich wilt richten op datgene waar u goed in bent. En andere taken liever over laat aan deskundigen. Daarbij wilt u kunnen vertrouwen op partners die verstand van zaken hebben. Die u kunnen adviseren met een huisvesting die het beste bij uw zakelijk succes past. Goud is zo'n partij.

Goud bedrijfshuisvesting is dé deskundige op het gebied van regionale huisvesting. Een jonge en snelgroeiende aanbieder met ruim 30 jaar ervaring in bedrijfsonroerend goed in de regio Rijnmond. Goud staat voor persoonlijke benadering met een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod. We kennen de markt en weten wat er speelt.

Goud Bedrijfshuisvesting is gespecialiseerd in bedrijfsmatig onroerend goed als kantoorruimte, bedrijfsruimte, winkelruimte en beleggingsobjecten. Vanuit onze ruime ervaring en kennis hebben wij een helder inzicht in de ontwikkelingen in de markt. De diensten van Goud omvatten verhuur en verkoop, aanhuur en aankoop, bemiddeling bij beleggingstransacties, en het geven van (individuele) adviezen op het gebied van commercieel onroerend goed. Goud biedt u de kennis en slagkracht om deze trajecten tot een goed resultaat te brengen.