GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Koning Willem-Alexanderlaan 37-39, Zevenhuizen

Koning Willem-Alexanderlaan 37-39
Zevenhuizen

Bedrijfsruimte

Metrage 204 m²
Huurbaar vanaf 102 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 975,= per maand

Voor de verhuur zijn beschikbaar twee uitstekend gelegen nieuwbouw bedrijfsunits, beide bestaande uit circa 64 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 38 m² kantoor-/opslagruimte op de verdieping gelegen aan de Koning Willem-Alexanderlaan 37 en 39 in Zevenhuizen.

Locatie en Bereikbaarheid

De bedrijfsunits zijn gelegen ten zuidoosten van het bedrijventerrein Nijverheidscentrum. Zevenhuizen bevindt zich op een ideale locatie in de Randstad, op geringe afstand van Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Gouda. Via de N219 bent u binnen 5 minuten op zowel de A20 richting Rotterdam als de A12 richting Den Haag. Ook is Zevenhuizen met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. De Qliner heeft een vaste halte en met de reguliere buslijnen 175 en 177 reist u snel richting de grote steden. Het metronetwerk van Rotterdam is bereikbaar via het nabijgelegen Nesselande. Voor uzelf en eventueel personeel is Zevenhuizen per auto en met het openbaar vervoer dus uitstekend bereikbaar.
 

Indeling

Koning Willem-Alexanderlaan 37
Circa 64 m² bedrijfsruimte (bg)
Circa 38 m² kantoor-/opslagruimte (verdieping)
2 parkeerplaatsen

 
Koning Willem-Alexanderlaan 39
Circa 64 m² bedrijfsruimte (bg)
Circa 38 m² kantoor-/opslagruimte (verdieping)
2 parkeerplaatsen

 

Huurprijs


Koning Willem-Alexanderlaan 37
De huurprijs bedraagt € 975,= per maand exclusief BTW en servicekosten
 
Koning Willem-Alexanderlaan 39
De huurprijs bedraagt € 975,= per maand exclusief BTW en servicekosten

Voorzieningen

 • Onderheide afgewerkte betonvloer met een maximale vloerbelasting van 2.000 kg/m²  op de begane grond en 500 kg/m² op de verdieping;
 • Opbouw middels een staalconstructie;
 • Gevels bestaande uit een betonnen/metselwerk borstwering met daarboven geïsoleerde wandpanelen.
 • Aluminium buitenkozijnen, ramen en (overhead)deuren (RAL 7016) met inbraak werend hang- en sluitwerk (SKG**) ;
 • Elektrisch bedienbare overheaddeur, afmeting 4,0 x 4,1 meter (B x H);
 • Isolerende groen getinte beglazing;
 • Geïsoleerd staaldak voorzien van bitumineuze dakbedekking;
 • Meterkast met aansluitingen voor water en elektra (3 x 25 A);
 • Verwarming middels vloerverwarming op de begane grond gevoed door een koude- warmte opslagsysteem;
 • Stalen trap naar de verdiepingsvloer;
 • Verlichting middels opbouw TL-armaturen;
 • Wandcontactdozen;
 • Toilet en pantry.

Huurtermijn

In overleg.

Huuringangsdatum

In overleg.

Servicekosten

In overleg.

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 

Bijzonderheden

Auto gerelateerde werkzaamheden zijn niet toegestaan