GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Koning Willem Alexanderlaan 225, Zevenhuizen

Koning Willem Alexanderlaan 225
Zevenhuizen

Bedrijfsruimte

Metrage 24 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 300,= per maand

Functionele en onderhoudsarme garagebox van 24 m² (BVO) gelegen op het onlangs gebouwde bedrijfscomplex ‘Garage XL’ gelegen aan de Koning Willem-Alexanderlaan 225 te Zevenhuizen. De units zijn voorzien van een eigen huisnummer (vestigingsadres).

Locatie en Bereikbaarheid

De Garagebox is gelegen aan de Koning Willem-Alexanderlaan in Zevenhuizen op project Garage XL. Zevenhuizen is centraal gelegen tussen Gouda, Zoetermeer, Den Haag en Rotterdam. Via de N219 bent u binnen 5 minuten op zowel de A20 richting Rotterdam als de A12 richting Den Haag. Ook is Zevenhuizen met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken waarbij het metronetwerk van Rotterdam bereikbaar is via het nabij gelegen Nesselande. Er zijn ook voldoende busverbindingen om waarmee de grote steden prima bereikbaar zijn.
 

Voorzieningen

Algemeen
• Elektrische schuifpoort met toegangscontrole;
• Ruim opgezet en omheind terrein;
• Camerabewaking;
• Gemeenschappelijke box met technische ruimte en sanitaire voorzieningen;
• Eigen brievenbus.

Garagebox
• Garagedeur met loopdeur (8 m1  x 3 m1);
• Verlichting; 
• Elektra (via tussenmeters wordt jaarlijks verbruik opgenomen);
• Hoogte van 3 m1.
 

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 300,= per maand exclusief BTW en servicekosten.
 

Huurtermijn

In overleg.
 

Servicekosten

Het voorschot op de servicekosten bedraagt € 26,= per maand exclusief BTW. Hieronder zijn o.a. opgenomen schoonmaak en gebruikskosten van het sanitaire gedeelte in de service unit, algemene verlichting, toegangspoort en -controle, groenvoorzieningen, opstalverzekeringen, (voorschot) elektra kosten, beveiligingsinstallatie en onderhoud aan riolering en bestrating.
 

Oplevering

Per 1 augustus 2021
 

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
  
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW. Het storten van een waarborgsom is bij huur van dit object niet mogelijk.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.