GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Mercuriusweg 7C, Waddinxveen

Mercuriusweg 7C
Waddinxveen

Bedrijfsruimte

Metrage 92 m²
Type aanbod Te huur/ te koop
Huurprijs € 695,= per maand
Koopsom € 119.000,= kosten koper

Voor de verhuur beschikbaar, representatieve bedrijfsunit bestaande uit ca. 72 m² bedrijfsruimte op de begane grond met ca. 20 m² opslag-/kantoorruimte op de verdieping gelegen aan de Mercuriusweg 7C te Waddinxveen op “Bedrijventerrein Zuid”.

Locatie en Bereikbaarheid

De bedrijfsruimte is  voorzien van een betonnen entresol vloer welke per vaste trap te bereiken is. Er bevindt zich een extra raamkozijn in de achtergevel waardoor deze ruimte bijzonder goed geschikt te maken is voor werkruimte en/of kantoordoeleinden.
 
Het bedrijventerrein is gelegen op bedrijventerrein Zuid aan de Mercuriusweg te Waddinxveen en is gesitueerd nabij de op- en afritten van de A12 en A20. (Utrecht – Rotterdam – Den Haag).

 
 

Voorzieningen

De unit is voorzien van o.a.:
 • meterkast met NUTS aansluitingen ten behoeve van gas, water en elektra (3 x 25 ampère) en KPN aansluiting;
 • monoliet afgewerkte betonvloer met een maximale vloerbelasting op de begane grond van 750 kg/m²;
 • maximale vloerbelasting verdieping 400 kg/m²;
 • vrije hoogte onder verdiepingsvloer 3,25 m1.;
 • vrije hoogte onder het dak bij de hallen 2 t/m 7 bedraagt 6,5 m1 en bij
 • de hallen 8 t/m 14 bedraagt deze 5 m1;
 • vrije hoogte onder het dak op de verdiepingsvloer ca. 3 m1;
 • handbediende overheaddeur; (breedte 3,6 m1 en hoogte 3,25 m1)*
 • houtentrap naar de verdieping;
 • langs de vide een stalen buisleuning;
 • brandslanghaspel;
 • Toilet.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 695,= per maand exclusief BTW en servicekosten.
 

Servicekosten

De servicekosten bedragen € 12,50 per maand exclusief BTW
 

Huuringangsdatum

Beschikbaar vanaf 1 juni 2019

Huurtermijn

In overleg

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
  
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 

Vraagprijs

De koopsom bedraagt € 119.000,= kosten koper exclusief BTW
 

Bijzonderheden

Huurbetaling
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Parkeerplaatsen
De parkeerplaatsen die worden uitgegeven bij de unit zijn parkeerplaatsen voor bezoekers en gebruikers en zijn uitsluitend bestemd voor voertuigen die dagelijks aan het verkeer deelnemen. Deze parkeerplaatsen zijn dus niet bestemd voor het plaatsen van vuil en/of opslagcontainer of voor het stallen van auto’s, boten, caravans en dergelijke.

Bestemming
Auto gerelateerde werkzaamheden zijn niet toegestaan