GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Karel Doormanweg 9 D, Schiedam

Karel Doormanweg 9 D
Schiedam

Kantoorruimte

Metrage 165 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 1.995,= per maand

Op de begane grond van het vrijstaande kantoorgebouw met exclusieve uitstraling op het bedrijvenpark “Vijfsluizen” aan de Karel Doormanweg 9D te Schiedam, is voor de verhuur beschikbaar een luxe turn-key kantoorruimte van ca. 165 m².

Locatie en Bereikbaarheid

Uniek gesitueerd aan de kop van de Wiltonhaven met blijvend vrij uitzicht op de haven en scheepvaart bewegingen. Vanwege de uitstekende ligging nabij op- en afritten van de rijksweg A-4 in de nabijheid van de Benelux tunnel zeer goed bereikbaar met de auto. Metrostation Vijfsluizen is op loopafstand.
 
 

Voorzieningen

De kantoorruimte wordt opgeleverd voorzien van:
  • aanwezige representatieve scheidingswanden;
  • verlichting middels moderne opbouwarmaturen;
  • vloergoten ten behoeve van telefonie en data;
  • Serverruimte met patchkast en bekabeling
  • toiletgroep;
  • keukenvoorziening;
  • verwarming via radiatoren;
  • luchtbehandeling systeem met airconditioning;
  • elektrisch bedienbare zonwering (screens). 

Huurtermijn

In overleg

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 1.955,= per maand inclusief 3 parkeerplaatsen en exclusief BTW en service-/nutskosten.

 
 

Huuringangsdatum

In overleg, op korte termijn mogelijk.
 

Servicekosten

Voorschot servicekosten
Het voorschot servicekosten bedraagt € 132,81 per maand exclusief BTW.
 
Voorschot nutskosten
Het voorschot op de nutskosten bedraagt € 195,88 per maand exclusief BTW.


 

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen dan wel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 

Bijzonderheden

Parkeren
Het kantoorgebouw beschikt over een eigen ruim opgezet parkeerterrein. Op het complex is voldoende gelegenheid tot parkeren. Er zijn 3 parkeerplaatsen beschikbaar.