GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Strevelsweg 700 / 317, Rotterdam

Strevelsweg 700 / 317
Rotterdam

Kantoorruimte

Metrage 350 m²
Type aanbod Te koop/ Te huur
Koopsom € 225.000,= kosten koper

Voor de verkoop beschikbaar is ca. 350 m² kantoorruimte op de 3e verdieping van het Verzamelgebouw Zuid, alsmede 2 parkeerplaatsen welke zijn gelegen in de parkeergarage, aan de Strevelsweg 700/317 te Rotterdam. Verhuur van de kantoorruimte behoort tot de mogelijkheden.

Locatie en Bereikbaarheid

Het Verzamelgebouw Zuid ligt tegenover het winkelcentrum Zuidplein met al haar voorzieningen, zoals openbaar vervoer en de directe aansluiting naar de verkeersruit Rotterdam. Het voor het gebouw gesitueerde parkeerterrein biedt voldoende mogelijkheden tot (betaald) parkeren. De bereikbaarheid per auto is goed. Via de Vaanweg directe aansluiting op snelwegen A15 en A29. De locatie is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer dit vanwege  het metrostation “Zuidplein”. Hier is tevens het busstation aanwezig.
 

Kadastrale gegevens

Gemeente                  : Charlois
Sectie                         : I
Nummer                     : 540
Appartementsindex    : 42
 

Voorzieningen

De kantoorruimte zal in huidige staat worden opgeleverd inclusief:
  • Centrale entree;
  • Personenliften;
  • Systeemplafond met inbouwarmaturen;
  • Te openen ramen;
  • Radiatoren;
  • Pantry;
  • Gescheiden dames- en heren toilet;
  • Aanwezige scheidingswanden;
  • Aanwezige vloerbedekking.

Vraagprijs

De koopsom bedraagt € 225.000,= kosten koper exclusief omzetbelasting.
 

Oplevering

In overleg.
 

Bijzonderheden

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Parkeerplaatsen
De parkeerplaatsen worden gehuurd en zijn gelegen in de parkeergarage. De kosten voor deze 2 parkeerplaatsen zijn € 250,- exclusief BTW per jaar. Voorts is er in de directe nabijheid de mogelijkheid tot (betaald) parkeren.