GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Mart Stamhof 46, Rotterdam

Mart Stamhof 46
Rotterdam

Bedrijfsruimte

Metrage 60 m²
Type aanbod Te koop
Koopsom € 119.000,= kosten koper

Voor de verkoop is een representatieve bedrijfsunit beschikbaar bestaande uit ca. 60 m² bedrijfsruimte gelegen aan het Mart Stamhof 46 te Rotterdam op “Bedrijvenpark Nesselande”, aan de rand van de gelijknamige Rotterdamse nieuwbouw woonwijk.

Locatie en Bereikbaarheid

Het bedrijvenpark Nesselande is het meest zuidelijke deel van Nesselande en ligt tussen de geluidswal langs de rijksweg A20 en de woonwijk Nesselande. Het vormt samen met de geluidswal een buffer tussen de rijksweg A20 en de woningen. De Laan van Magisch-Realisme met singel vormt de scheiding tussen het bedrijvenpark en de woonwijk. Het bedrijventerrein is met het openbaar vervoer, alsmede met eigen vervoer via de afslag Nieuwerkerk aan den IJssel via de Europalaan / Hoofdweg (door Nieuwerkerk aan den IJssel) uitstekend bereikbaar. De Hoofdweg loopt parallel aan de rijksweg A20 en heeft met een nieuw viaduct over de rijksweg A20 aansluiting op Nesselande. 
 

Kadastrale gegevens

Gemeente : Rotterdam 14e afdeling
Sectie : BC
Nummer : 4894
Groot : 1 are 3 centiare
 

Voorzieningen

  • Onderheide betonvloer;
  • Opbouw staalconstructie;
  • Aluminium kozijnen, ramen, puien en buitendeuren;
  • Isolerende groen getinte beglazing;
  • Geïsoleerd staaldak voorzien van bitumineuze dakbedekking;
  • Meterkast met aansluitingen voor water en elektra.
  • Monoliet afgewerkte betonvloer (vloerbelasting 1.000 kg/m²);
  • Elektrische overheaddeur;
  • Loopdeur. 
De bedrijfsruimte wordt casco opgeleverd. Deze bedrijfsunit heeft een raampartij aan de voorzijde en een verlaagde overheaddeur, waardoor er zeer gemakkelijk een tussenvloer in kan worden gelegd.

 

Vraagprijs

De koopsom bedraagt € 119.000,= kosten koper exclusief omzetbelasting.
 

Oplevering

In overleg.

Bijzonderheden

Bestemming
Bedrijven t/m categorie 3.2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten.
 
Parkmanagement
Gebruiker is jegens de Gemeente verplicht om lid te worden van de vereniging die de gezamenlijke belangen van de gerechtigden behartigt. Ten behoeve van parkmanagement activiteiten zal hiertoe de vereniging Bedrijvencomplex Nesselande worden opgericht. De kosten hiervoor komen voor rekening van de gebruiker.

Parkeren
Goede parkeermogelijkheden op en om het terrein.
 
Reclamevoering
Uitsluitend volgens de richtlijnen van de architect en na goedkeuring verhuurder en de betreffende overheidsinstanties.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.