GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Jacob van Akenstraat 75, Rotterdam

Jacob van Akenstraat 75
Rotterdam

Bedrijfsruimte

Metrage 325 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 1.995,= per maand excl. BTW en sk

Voor de verhuur is dit representatieve en functionele bedrijfsobject beschikbaar, bestaande uit ca. 145 m² bedrijfsruimte en ca. 56 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond, ca. 79 m² opslagruimte op de entresol, 45 m² buitenterrein alsmede 4 parkeerplaatsen.

Locatie en Bereikbaarheid

Voor de verhuur is dit representatieve en functionele bedrijfsobject beschikbaar, bestaande uit ca. 145 m² bedrijfsruimte en ca. 56 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond, ca. 79 m² opslagruimte op de entresol, 45 m² buitenterrein alsmede 4 parkeerplaatsen.  Het object is gelegen aan de Jacob van Akenstraat 75 in de wijk het Lage Land te Rotterdam-Alexander. Het object is in 2016 grondig gerenoveerd en maakt een zeer verzorgde indruk.
 
Het object is gelegen aan de Jacob van Akenstraat te Rotterdam (Alexanderpolder), direct bereikbaar vanaf de Hendrick Staetsweg. Via de Hoofdweg zijn de op- en afritten van de Rijksweg A-16 (Rotterdam-Breda) uitstekend bereikbaar.
 
 

Indeling

Ca. 145 m² bedrijfsruimte
Ca. 56 m² kantoorruimte (begane grond)
Ca. 79 m² opslagruimte gelegen op de entresol
Ca. 45 m² buitenterrein
 
4 parkeerplaatsen
 

Voorzieningen

De bedrijfsruimte is voorzien van:
  • Onderheide en afgewerkte betonvloer;
  • Elektrisch bedienbare overheaddeur;
  • Separate loopdeur;
  • Verwarming middels een heater;
  • Verlichting middels Tl-armaturen;
  • Representatieve kantoorruimte met de benodigde faciliteiten;
  • Gescheiden toiletgroep;
  • Pantry;
  • Alarm.
Het object is thans in gebruik als professioneel reinigingsbedrijf van auto’s. De door de huidige ondernemer aangebrachte gebruiksspecifieke voorzieningen worden ter overname aangeboden.
 

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 1.995,= per maand exclusief BTW en servicekosten.
 
 

Huurtermijn

In overleg

Huuringangsdatum

In overleg, op korte termijn mogelijk.
 

Servicekosten

In overleg

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.