GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Hoogstraat 175 A, Rotterdam

Hoogstraat 175 A
Rotterdam

Kantoorruimte

Metrage 60 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 1.495,= per maand

Voor de verhuur is beschikbaar circa 60 m² kantoor-/praktijkruimte gelegen op toplocatie in Rotterdam-centrum op de 1e verdieping aan de Hoogstraat 175 A te Rotterdam.

Locatie en Bereikbaarheid

Voor de verhuur is beschikbaar circa 60 m² kantoor-/praktijkruimte gelegen op toplocatie in Rotterdam-centrum op de 1e verdieping aan de Hoogstraat 175 A te Rotterdam.
 
De Hoogstraat is gesitueerd in het centrum van Rotterdam en staat bekend als één van de oudste winkelstraten van de stad. Met de Markthal pal tegenover het object bent u verzekert van een continue stroom van passanten. Ook de Rotterdamse markt (4 dagen per week) en de gemeentelijke bibliotheek treft u op nog geen paar honderd meter van het object.

Met de auto heeft u een goede ontsluiting via de Maasboulevard richting de A16. Met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar, zowel een bushalte, tramhalte als een metrostation bevinden zich op circa 5 minuten loopafstand. In de directe omgeving bevindt zich voldoende betaalde parkeergelegenheden.
 

Indeling

1e verdieping
Kantoor-/praktijkruimte        : circa 60 m²
 
 

Voorzieningen

De kantoor-/praktijkruimte is voorzien van o.a.:
  • Eigen entree met trapopgang;
  • Ingedeeld in diverse vertrekken;
  • Dubbel glas;
  • Afgewerkte wanden (deels systeemwanden);
  • Elektra basisinstallatie;
  • Airco-unit (koelen en verwarmen);
  • Verwarming middels radiatoren (mogelijk via stadsverwarming);
  • Sanitair (toiletten en pantry). 

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 1.495,= per maand exclusief BTW en servicekosten.
 

Huurtermijn

Een minimale eerste huurperiode van 5 jaar.
 

Huuringangsdatum

1 maart 2024.

Servicekosten

In overleg.

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 
 

Bijzonderheden

Bestemming en gebruik
Het object is thans in gebruik als kapsalon. De aanwezige gebruiker specifieke voorzieningen zullen door de huidige huurder worden verwijderd.
 
Conform het bestemmingsplan is het object bestemd voor detailhandel, bedrijfs-/en maatschappelijke doeleinden (t/m categorie 2).