GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Elandstraat 78, Rotterdam

Elandstraat 78
Rotterdam

Bedrijfsruimte

Metrage 210 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 1.800,= per maand

Functioneel bedrijfs-/kantoorobject bestaande uit circa 90 m² bedrijfsruimte, circa 90 m² kantoorruimte met circa 30 m² buitenterrein aan de Elandstraat 78 te Rotterdam. Het object is in gebruik geweest door - en uitstekend geschikt voor – een voedsel bereidende onderneming.

Locatie en Bereikbaarheid

Het object is gelegen op de grens van Rotterdam en het bedrijventerrein “Capelle-West”. Dit bedrijventerrein beslaat een oppervlakte van circa 15 hectare en kenmerkt zich onder andere door een zeer gevarieerde bedrijvigheid van lokale productiebedrijven tot landelijk werkende handelsondernemingen.

De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend door de ligging nabij de op- en afritten van de Rijksweg A-16. Met gebruikmaking van de buslijnen bent u snel op één van de Capelse- of Rotterdamse metro of (intercity)treinstations.
 
 

Indeling

Begane grond :                       circa 90 m² bedrijfsruimte                            
                                                circa 30 m² afsluitbaar buitenterrein

Verdieping :                            circa 90 m² kantoorruimte
 

Voorzieningen

De bedrijfsruimte is voorzien van o.a.:
 • Afgewerkte wanden en vloeren;
 • Overheaddeur;
 • Sanitair;
 • Daglichttoetreding;
 • Verlichting middels verlichtingsarmaturen;
 • Krachtstroomaansluiting;
 • Koelcel*;
 • Vriescel*;
 • Professionele RVS afzuigkap*;
De kantoorruimte is voorzien van o.a.:
 • Systeemplafond met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
 • Pantry;
 • Vloerbedekking ;
 • Verwarming middels radiatoren;
 • Binnen zonwering;
 • Te openen ramen. 
*De in het object aanwezige koel- en vriescel alsmede de professionele RVS afzuigkap zal in het gehuurde achterblijven. Verhuurder is echter niet verantwoordelijk voor de werking en onderhoud van deze en vergelijkbare voorzieningen.
 

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 1.800,= per maand exclusief BTW en servicekosten.
 

Huurtermijn

In overleg.

Huuringangsdatum

In overleg.

Servicekosten

De (vaste) servicekosten bedragen € 55,= per maand exclusief BTW ten behoeve van het onderhoud van de overheaddeur, brandblussers, noodverlichting, dakbedekking, bestrating en CV ketel.
 

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.