GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Andries Copierhof 68, Rotterdam

Andries Copierhof 68
Rotterdam

Bedrijfsruimte

Metrage 18 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 250,= per maand

Representatieve opslagruimte van 18 m² BVO gelegen op project ‘De Nessepoort’ aan het Andries Copierhof 68 te Rotterdam op “Bedrijvenpark Nesselande”, aan de rand van de gelijknamige Rotterdamse nieuwbouw woonwijk.

Locatie en Bereikbaarheid

Het bedrijvenpark Nesselande is het meest zuidelijke deel van Nesselande en ligt tussen de geluidswal langs de rijksweg A20 en de woonwijk Nesselande. Het vormt samen met de geluidswal een buffer tussen de rijksweg A20 en de woningen. De Laan van Magisch-Realisme met singel vormt de scheiding tussen het bedrijvenpark en de woonwijk. Het bedrijventerrein is met het openbaar vervoer, alsmede met eigen vervoer via de afslag Nieuwerkerk aan den IJssel via de Europalaan / Hoofdweg (door Nieuwerkerk aan den IJssel) uitstekend bereikbaar. De Hoofdweg loopt parallel aan de rijksweg A20 en heeft met een viaduct over de rijksweg A20 (langs Hornbach) aansluiting op Nesselande.

Voorzieningen

  • Onderheide betonvloer (vloerbelasting 500 kg/m2);
  • Geïsoleerd staal dak voorzien van bitumineuze dakbedekking;
  • Algemene service unit voorzien van watertap met gootsteen, toilet en elektra middels een centrale aansluiting;
  • Elektra aansluiting op tussenmeter;
  • Afvoerleiding riolering;
  • Vrije hoogte 3 m1;
  • Hand bedienbare overheaddeur. 

De opslagunit is voorzien van verlichting en elektra aansluitpunten. In de serviceunit, welke op het bedrijventerrein is gelegen, zijn tussenmeters aanwezig. De elektrakosten zullen jaarlijks worden verrekend.

Oplevering

Per direct.

Huurprijs

Huurprijs 
De huurprijs bedraagt € 250,= per maand inclusief servicekosten en het voorschot op de elektra.

Huurbetaling
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

 

Huurtermijn

In overleg.

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten.
 
Omzetbelasting
Er wordt geen omzetbelasting over de huurprijs in rekening gebracht.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 

Bijzonderheden

Bestemming
Bedrijven t/m categorie 3.1 van de lijst van bedrijfsactiviteiten.  

Parkeren
Goede parkeermogelijkheden op en om het terrein.