GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Emmy van Leersumhof 4, Rotterdam

Emmy van Leersumhof 4
Rotterdam

Bedrijfsruimte

Metrage 170 m²
Type aanbod Te huur / Te koop
Huurprijs € 2.900,= per maand
Koopsom € 299.500,= kosten koper

Representatief nieuwbouwobject bestaande uit circa 135 m² kantoor-/showroomruimte, circa 35 m² kantoorruimte op de entresol (met terras) alsmede 2 parkeerplaatsen op eigen binnenterrein, welke bereikbaar zijn middels een op afstand bedienbaar elektronische hekwerk.

Locatie en Bereikbaarheid

Het object is gelegen aan de Emmy van Leersumhof 4 te Rotterdam-Nesselande. Het bedrijvencomplex bestaat uit 15 zelfstandige units.

Het bedrijvencomplex ligt in het meest zuidelijke deel van Nesselande en ligt tussen de geluidswal langs de rijksweg A20 en de woonwijk Nesselande. Het vormt samen met de geluidswal een buffer tussen de rijksweg A20 en de woningen. De Laan van Magisch-Realisme met singel vormt de scheiding tussen het bedrijvenpark en de woonwijk. Het bedrijventerrein is met het openbaar vervoer, alsmede met eigen vervoer via de afslag Nieuwerkerk aan den IJssel via de Europalaan / Hoofdweg (door Nieuwerkerk aan den IJssel) uitstekend bereikbaar. De Hoofdweg loopt parallel aan de rijksweg A20 en heeft met een nieuw viaduct over de rijksweg A20 (langs Hornbach) aansluiting op Nesselande.
 

Voorzieningen

- Representatieve entree (vanuit 3 kanten mogelijk);
- Afgewerkte wanden;
- Afgewerkte vloer met een groot formaat design tegels;
- Vloerverwarming middels energie zuinige warmtepomp;
- Afgewerkt plafond met LED verlichting ;
- Toilet;
- Pantry met close-in boiler;
- Entresolvloer met een aangrenzend terras;
- Trap naar verdieping;
- Meterkast met aansluitingen voor elektra, water en internet.


 

Indeling

Begane grond   : circa 135 m² kantoor/showroomruimte
Entresolvloer     : circa 35 m² kantoorruimte
 

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 2.900,= per maand exclusief BTW en servicekosten.
 

Servicekosten

In nader overleg.
 

Huurtermijn

5 jaar met 5 optiejaren.
 
 

Vraagprijs

De koopsom bedraagt € 299.500,= kosten koper exclusief BTW.

Oplevering

In overleg.

Bijzonderheden

Bestemming
Bedrijven t/m categorie 3.2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten. 

Parkeren
Goede parkeermogelijkheden op en om het terrein.

Energielabel
Voor het pand is een energielabel A afgegeven en is derhalve enorm energiezuinig.
 
Reclamevoering
Uitsluitend volgens de richtlijnen van de architect en na goedkeuring eigenaar /verhuurder en de betreffende overheidsinstanties.

Erfpacht
De grond is door de gemeente Rotterdam uitgegeven in eeuwigdurende erfpacht. De erfpachtcanon bedraagt € 1.294,27  per jaar. (Prijspeil 2019).


 

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
  
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.