GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Driemanssteeweg 88, Rotterdam

Driemanssteeweg 88
Rotterdam

Kantoorruimte

Metrage 480 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 2.200,= per maand

Voor de verhuur is beschikbaar circa 480 m² kantoorruimte gelegen aan de Driemanssteeweg 88 te Rotterdam op Bedrijventerrein Charlois. De kantoorruimte is gelegen op de 1e verdieping.

Locatie en Bereikbaarheid

Bedrijventerrein Charlois ligt direct aan de Ringweg Rotterdam A15 (afslag 18). De afrit van de A15 is op 300 meter van de kantoorruimte gelegen. Het centrum van Rotterdam is via de Groene Kruisweg en de Maastunnel binnen 10 autominuten bereikbaar. De kantoorruimte is met het openbaar vervoer bereikbaar door middel van RET buslijn 67. Deze buslijn gaat rechtstreeks naar metro-, en busstation Zuidplein.

Voorzieningen

De kantoorruimte wordt in huidige staat opgeleverd en is onder andere voorzien van:
- pantry;
- toiletten;
- douche;
- dubbele entree en opgang;
- alarm;
- kabelgoten voorzien van compartimenten voor data-, telefonie en elektrabekabeling;
- systeemplafond;
- te openen ramen.
 

Oplevering

In overleg.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 2.200,= per maand excl. BTW en servicekosten
 

Huurtermijn

In overleg.
 

Servicekosten

In overleg.
 

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten
ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 

Bijzonderheden

Bij het object horen 4 parkeerplaatsen á € 350,= per jaar excl. BTW.