GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Kerklaan 19-21, Nieuwerkerk aan den IJssel

Kerklaan 19-21
Nieuwerkerk aan den IJssel

Kantoorruimte

Metrage 840 m²
Type aanbod Te koop
Koopsom € Op aanvraag

Een perceel grond met ruime bebouwingsmogelijkheden aan de Kerklaan 19-21 te Nieuwerkerk aan den IJssel. Het betreft een perceel eigen grond van 840 m², kadastraal bekend als gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel, sectie B, nummer 6019.

Locatie en Bereikbaarheid

Een perceel grond met ruime bebouwingsmogelijkheden aan de Kerklaan 19-21 te Nieuwerkerk aan den IJssel. Het betreft een perceel eigen grond van 840 m², kadastraal bekend als gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel, sectie B, nummer 6019.
 
Dit perceel biedt u de mogelijkheid om naar eigen smaak en inzicht een kantoor-/praktijkpand te ontwikkelen, eventueel gecombineerd met een woonfunctie. De getoonde art impression dienen slechts als voorbeeld en inspiratie. Graag denk wij met u mee en/of informeren wij u over de mogelijkheden.

Het object is zeer gunstig gesitueerd aan de Kerklaan, nabij de Schielandweg (N219) te Nieuwerkerk aan den IJssel op enkele (auto) minuten afstand van de A20. Het NS Station Nieuwerkerk aan den IJssel met diverse trein en busverbindingen bevindt  zich op loopafstand, evenals het winkelcentrum Reigerhof.

 

Kadastrale gegevens

Gemeente      :  Nieuwerkerk aan den IJssel

Sectie            :  B

Nummer         :  6019

Vraagprijs

Op aanvraag

 

Oplevering

In overleg

Bijzonderheden

Bebouwingsmogelijkheden
Het huidige plan voorziet in de realisatie van een (kantoor)villa van circa 15 x 20 meter in 3 bouwlagen, waarbij een combinatie met wonen op één of meerdere lagen tot de mogelijkheden behoort. Het huidige ontwerp, met voor elke verdieping de mogelijkheid om een terras te realiseren, leent zich hier uitstekend voor!
 
Door deze wijze van bebouwen resteert er voldoende buitenruimte voor groen en/of parkeren. Het huidige plan geeft de mogelijkheid om 14 parkeerplaatsen te realiseren.

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.