GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Kerklaan 100, Nieuwerkerk aan den IJssel

Kerklaan 100
Nieuwerkerk aan den IJssel

Kantoorruimte

Metrage 62 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 975,= per maand

Circa 62 m² kantoorruimte, gelegen op de 1e verdieping van het winkel-/kantoorobject aan de Kerklaan 100 te Nieuwerkerk aan den IJssel. De entree voor de kantoorunits bevindt zich aan de achterzijde van het parkeerterrein.

Locatie en Bereikbaarheid

De Kerklaan maakt onderdeel uit van de gezellige oude dorpskern “Het Oude Dorp” van Nieuwerkerk aan den IJssel. Op een steenworp afstand van Rotterdam-Nesselande, Zevenhuizen en Capelle aan den IJssel. Dit winkelgebied beschikt over een leuke diversiteit aan winkels, waaronder een interieurspecialist, juwelier, schoenmaker, modewinkel, woon(accessoire) winkel, enkele kapsalons en een aantal horecagelegenheden. De Rijksweg A20 is  op enkele (auto) minuten afstand gelegen, tevens bevind zich in directe nabijheid het NS Station Nieuwerkerk aan den IJssel met diverse trein en busverbindingen.
 

Voorzieningen

De kantoorruimte is voorzien van o.a.:
  • Gezamenlijke entree met trapopgang;
  • Te openen ramen;
  • Vloerbedekking;
  • Afgewerkte wanden;
  • Systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
  • Wandkabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoonbekabeling;
  • Verwarming middels radiatoren;
  • Pantry (gezamenlijk gebruik);
  • Dames- en herentoilet (gezamenlijk gebruik);
  • Airconditioningsunit. 

Huurtermijn

Minimaal 3 jaar.

Oplevering

Vanaf 1 februari 2023.

Huurprijs

De all-in huurprijs bedraagt € 975,= per maand exclusief BTW.
 
Deze huurprijs is inclusief servicekosten en verwarming en elektra. De genoemde bedragen zijn exclusief BTW. De energiekosten zijn in de huurprijs opgenomen. Hierbij zal als uitgangspunt het “fair-use” principe worden gehanteerd betreffende in gebruik zijnde apparatuur en werktijden. Tevens krijgt verhuurder de mogelijkheid om het aandeel energiekosten (vastgesteld op 20% van de huursom) te verhogen op basis van de indexcijfers energiekosten.
 
Huurbetaling
Bij vooruitbetaling te voldoen in maandelijkse termijnen.

 

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumenten prijsindex (CPI) alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het CBS. De herziening zal nooit een verlaging van de huur tot gevolg hebben.
 
Huurgarantie
Huurder dient een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 1 maand huur, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.