GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Dorpsstraat 47, Nieuwerkerk aan den IJssel

Dorpsstraat 47
Nieuwerkerk aan den IJssel

Winkelruimte

Metrage 70 m²
Huurbaar vanaf 70 m² m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 900,= per maand excl. BTW

Circa 55 m² sfeervolle winkelruimte in combinatie met circa 15 m² verblijfsruimte gelegen aan de Dorpsstraat 47 te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Locatie en Bereikbaarheid

De Dorpsstraat is de gezellige winkelstraat van de oude dorpskern, “Het Oude Dorp”, van Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit winkelgebied heeft naast een supermarkt en een Kruidvat een leuke diversiteit aan winkels, waaronder een juwelier, diverse modewinkels,  een bloemenzaak, enkele kapsalons en een aantal horecagelegenheden.

Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar in de directe omgeving.

Voorzieningen

De winkelruimte is voorzien van o.a.:
- winkelfront met etalage en entree van 4,5 meter;
- entreedeur voorzien van een rolluik;
- separate achteringang;
- afgewerkte wanden en plafonds;
- laminaatvloer;
- geïntegreerde en opbouw verlichtingsarmaturen;
- verwarming middels een warmtegordijn en radiatoren;
- keuken/verblijfsruimte;
- toilet.

Indeling

Circa 55 m² winkelruimte
Circa 15 m² opslag-/verblijfsruimte 

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 900,= per maand exclusief BTW en servicekosten. 

Huurtermijn

In overleg

Huuringangsdatum

In overleg, op korte termijn mogelijk

Servicekosten

In overleg

Huurvoorwaarden

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
  
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.