GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Steenbakkerij 14C, Nieuwerkerk aan den IJssel

Steenbakkerij 14C
Nieuwerkerk aan den IJssel

Bedrijfsruimte

Metrage 97 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 1.250,= per maand

Representatieve nieuwbouw bedrijfsunit (unit 11) bestaande uit circa 58.3 m² BVO op de begane grond en circa 38,8 m² BVO op de verdieping alsmede 2 parkeerplaatsen gelegen aan de Steenbakkerij 14C te Nieuwerkerk aan den IJssel op bedrijfsverzamelcomplex “Business LOFT Zuidplas”.

Locatie en Bereikbaarheid

"Business Loft Zuidplas" is gelegen op het in ontwikkeling zijnde bedrijvenpark Kleine Vink in Nieuwerkerk aan den IJssel (Gemeente Zuidplas). “Business LOFT Zuidplas” zal bestaan uit 18 zelfstandige bedrijfsunits variërend in grootte van circa 97 tot 190 m² BVO.
 
De bedrijfsruimte op de begane grond is bijvoorbeeld geschikt voor kleinschalige productiebedrijven of als opslagruimte. De verdiepingsvloer kan bijvoorbeeld gebruikt worden als kantoorruimte, atelierruimte of extra opslagruimte.

Het betreft een zichtlocatie naast de snelweg A20. Het bedrijvencomplex “Business LOFT Zuidplas” wordt gesitueerd tussen de snelweg A20 en de Hoofdweg op het in ontwikkeling zijnde bedrijvenpark Kleine Vink in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het bedrijventerrein is met het openbaar vervoer, alsmede met eigen vervoer via de afslag Nieuwerkerk aan den IJssel via de Europalaan / Hoofdweg (door Nieuwerkerk aan den IJssel) uitstekend bereikbaar. De Hoofdweg loopt parallel aan de rijksweg A20 en heeft met een nieuw viaduct over de rijksweg A20 (langs Hornbach) aansluiting op  de woonwijk Nesselande.

Voorzieningen

 • Onderheide betonvloer;
 • Verdiepingsvloer betonnen kanaalplaten met afwerkvloer;
 • Vrije hoogte van 3.40 meter op zowel de begane grond als op de verdieping;
 • Vloerbelasting begane grond tot 1.500 kg/m², verdiepingsvloer tot 500 kg/m²;
 • Vloeren voorzien van ingestorte vloerverwarmingsleidingen (exclusief verwarmingsinstallatie);
 •  Scheidingswanden opgebouwd uit kalkzandsteen;
 • Vurenhoutentrap naar verdieping, afgewerkt met grondlak;
 • Geheel in twee kleuren metselwerk opgetrokken buitenwanden;
 • In RAL kleur gespoten aluminium kozijnen, ramen, puien en buitendeuren;
 • Isolerende beglazing;
 • Geïsoleerd betonnen dak voorzien van bitumineuze dakbedekking;
 • T.b.v. duurzame voorzieningen (zoals zonnepanelen) worden extra dak doorvoeren gerealiseerd;
 • Meterkast met aansluitingen voor water en elektra en loze leidingen t.b.v. data en telefonie;
 • Glasvezelaansluiting;
 • Loopdeur met glaspanelen;
 • Dakterras op de verdieping bereikbaar via naar binnen draaiende deuren;Elektrisch bedienbare overheaddeur (doorgangshoogte 3 meter).
 • Toilet;
 • Pantry.

 

Indeling

Begane grond       : circa 58,3 m² BVO
Verdiepingsvloer   : circa 38,8 m² BVO
 

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 1.250,= per maand exclusief BTW en servicekosten.
 

Servicekosten

In nader overleg.
 

Huurtermijn

In overleg.
 

Oplevering

Het streven is om april /mei 2022 op te leveren.

 

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 

Bijzonderheden

Bestemming
Bedrijven tot en met categorie 3.2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten kunnen zich hier vestigen. Op bedrijvenpark Kleine Vink is er ruimte voor bedrijfsgebouwen, kleinschalige kantoorgebouwen, showrooms en perifere detailhandelsvestiging.

Huurbetaling
Per maand vooruit.