GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Hoofdweg Zuid 42 E, Nieuwerkerk aan den IJssel

Hoofdweg Zuid 42 E
Nieuwerkerk aan den IJssel

Bedrijfsruimte

Metrage 250 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 1.770,= per maand

Een representatief en functioneel bedrijfsobject aan de Hoofdweg-Zuid 42E te Nieuwerkerk aan den IJssel. Het object bestaat uit ca. 250 m² bedrijfsruimte. Bij het object behoren 2 parkeerplaatsen. Auto gerelateerde werkzaamheden zijn niet toegestaan.

Locatie en Bereikbaarheid

Het bedrijfsobject is uitstekend bereikbaar vanaf de Rijksweg A-20 (Rotterdam-Gouda-Utrecht) via de verlengde Europalaan naar de Hoofdweg en vanaf Capelle aan den IJssel via de Hoofdweg in westelijke richting. Tevens is er vanaf de Hoofdweg een directe (bus)verbinding naar station Rotterdam Alexander.
 

Voorzieningen

De bedrijfsruimte is voorzien van o.a.:
  • Elektrisch bedienbare overheaddeur (4,00 x 4,20);
  • Monoliet afgewerkte betonvloer;
  • Vloerbelasting 2.000 kg/m²;
  • Verlichtingsarmaturen;
  • Verwarming middels een heater;
  • Loopdeur;
  • Meterkast met aansluitingen voor gas, water, elektra en telefoon;
  • Toilet.

Huurtermijn

De huurprijs bedraagt € 1.770,= per maand exclusief BTW en servicekosten.
 

Huurtermijn

In overleg.
 

Servicekosten

In overleg.
 

Oplevering

In overleg.
 

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen dan wel een waarborgsom te storten
ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
  
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.