GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Eerste Tochtweg 13 - E 27, Nieuwerkerk aan den IJssel

Eerste Tochtweg 13 - E 27
Nieuwerkerk aan den IJssel

Bedrijfsruimte

Metrage 32 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 325,= per maand

Functionele bedrijfsunit, bestaande uit ca. 32 m² opslagruimte (unit E27), gelegen op de begane grond van het multifunctionele opslag/verzamelgebouw "de Zuidplas" aan de 1e Tochtweg 13 te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Locatie en Bereikbaarheid

Het multifunctionele verzamelgebouw is gesitueerd op een uitstekende locatie,  direct gelegen aan de N219, de verbindingsweg tussen de snelwegen A20 (Rotterdam/Utrecht)  en de A12 (Den Haag/Utrecht).
 

Voorzieningen

De unit is voorzien van o.a.:
  • Onderheide betonvloer, vloerbelasting 500 kg/m²;
  • Overheaddeur;
  • Loopdeur;
  • Vrije hoogte van 3.55 m;
  • Elektra aansluitingen; 
  • Verlichting middels tl-armaturen;
  • Wateraansluiting.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 325,= per maand.
 

Huurtermijn

In overleg.

Oplevering

De unit is per direct beschikbaar.
 

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Er wordt geen omzetbelasting in rekening gebracht.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 

Bijzonderheden

Voorschot nutskosten          
De energiekosten zijn in de huurprijs opgenomen. Hierbij zal als uitgangspunt het “fair-use” principe worden gehanteerd betreffende verbruik. Bovengemiddeld energieverbruik zal aan huurder worden doorberekend.