GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Grote Esch 1195, Moordrecht

Grote Esch 1195
Moordrecht

Bedrijfsruimte

Metrage 458 m²
Type aanbod Te koop/te huur
Huurprijs € 4.585,= per maand
Koopsom € 750.000,= kosten koper

Dit betreft een op een uitstekende zichtlocatie gelegen zeer representatief bedrijfs-/showroom object van ca. 458 m².

Locatie en Bereikbaarheid

Het geschakelde object is gebouwd in 2011 en bestaat totaal uit circa 375 m² showroomruimte in combinatie met circa 83 m² opslagruimte, alsmede 6 parkeerplaatsen gelegen aan de Grote Esch 1195 op bedrijventerrein “Gouwepark” te Moordrecht. Het geheel heeft, mede door het gebruik van hoogwaardige materialen, een zeer exclusieve uitstraling en beschikt door de flexibele indeling over veel gebruiksmogelijkheden.

Het bedrijfsobject is gelegen op een bedrijventerrein “Gouwe Park”. Bedrijventerrein “Gouwe Park” is een prominente zichtlocatie, centraal gelegen in de Randstad met de steden Rotterdam, Utrecht en Den Haag in de nabijheid. Het bedrijventerrein wordt omsloten door de autosnelwegen A12 (Den Haag- Utrecht) en A20 (Rotterdam-Utrecht) en  is d.m.v. de provinciale weg (N207) uitstekend bereikbaar. 
 
 

Kadastrale gegevens

Gemeente       : Moordrecht
Sectie              : D
Nummer          : 4075
Groot               : 2 a en 61 ca
 

Indeling

Begane grond:
Showroomruimte                                           ca. 173 m²
Magazijn/opslagruimte                                  ca.   55 m²
 
1e Verdieping:
Showroomruimte plus 2 kantoren                 ca.  202 m²
Magazijn/opslagruimte                                  ca.   28  m²
 
 

Voorzieningen

Het object is in opdracht van de huidige eigenaar gebouwd en tijdens de bouw voorzien van alle gewenste voorzieningen. Naast onderstaande voorzieningen beschikt het object over een alarminstallatie, camerasysteem binnen en buiten, op het afsluitbare parkeerterrein bevinden 6 eigen parkeerplaatsen.
 
De showroomruimte is voorzien van o.a.:
 • Representatieve entree;
 • Natuurstenen granieten vloeren  op beide verdiepingen;
 • Afgewerkte wanden en plafonds;
 • Verwarming middels vloerverwarming;
 • Warmte wisselaar systeem op het dak ;
 • Krachtstroom;
 • RVS luxe wenteltrap naar showroom op de 1 e verdieping;
 • Toilet per verdieping, voorzien van hangend luxe sanitair en marmeren betegelde wanden;
 • Luxe keuken per verdieping, voorzien van inbouw apparatuur zoals magnetron, koel-vries combinatie en op de eerste verdieping een vaatwasmachine. 

De 2 magazijnruimtes  zijn bereikbaar vanuit de entree en showroomruimte (zowel op de begane grond als verdieping) en voorzien van o.a.:
 • Afgewerkte betonvloer (gietvloer) in beide magazijnen;
 • Elektrisch bedienbare overheaddeur;
 • Verlichting- en verwarming;
 • Afgewerkte wanden en plafonds. 
 • In het algemeen kan worden gesteld dat het hier een bijzonder hoogwaardig afgewerkt bedrijfspandbetreftop een uitstekende zicht locatie.
 
 

Oplevering

In overleg

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 4.585,= per maand exclusief BTW en servicekosten.
 

Huurtermijn

5 jaar + 5 optiejaren
 

Servicekosten

In overleg.

Vraagprijs

De koopsom bedraagt € 750.000,= kosten koper exclusief BTW
 

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
 Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.