GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Goverwellesingel 100, Gouda

Goverwellesingel 100
Gouda

Bedrijfsruimte

Metrage 1.368 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 5.000,= per maand

Representatief en functioneel bedrijfs-/kantoorobject bestaande uit circa 434 m² BVO bedrijfsruimte op de begane grond, circa 434 m² BVO opslag-en/of kantoorruimte gelegen op de verdieping met circa 500 m² buitenterrein gelegen aan de Goverwellesingel 100 te Gouda.

Locatie en Bereikbaarheid

Representatief en functioneel bedrijfs-/kantoorobject bestaande uit circa 434 m2 BVO bedrijfsruimte op de begane grond, circa 434 m² BVO opslag-en/of kantoorruimte gelegen op de verdieping met circa 500 m² buitenterrein gelegen aan de Goverwellesingel 100 te Gouda.

Verhuurder is voornemens het object grondig te renoveren, waarbij het bespreekbaar is dat de wensen van een toekomstig huurder in de planvorming kunnen worden meegenomen.

Het bedrijfsobject is gelegen in de wijk Goverwelle,  een woonwijk aan de oostkant van Gouda. Goverwelle heeft een eigen NS-Station en is de bereikbaarheid per auto uitstekend door de in de directe nabijheid gelegen op- en afritten van de rijksweg A-12. Het naastgelegen Winkelcentrum biedt een 23-tal winkels onder één dak o.a. diverse supermarkten en een Kruidvat.

 
 

Indeling

Begane grond
Bedrijfsruimte                        ca. 434 m² BVO
 
Verdieping
Opslag-/kantoorruimte          ca. 434 m² BVO
 
Circa 500 m² buitenterrein.
 
 

Voorzieningen

De bedrijfsruimte is voorzien van o.a.:
 • 3 overheaddeuren;
 • Betonvloeren;
 • Voldoende daglichttoetreding;
 • Verwarming middels CV-installatie (radiatoren en heaters);
 • Verlichting middels LED armaturen;
 • Krachtstroomaansluiting;
 • Sanitair (toiletten en pantry).
De kantoorruimte is voorzien van o.a.:
 • Ruime entree met trapopgang;
 • Afgewerkte wanden (deels systeemwanden);
 • LED verlichting
 • Voldoende elektra en data aansluitpunten;
 • Verwarming middels radiatoren.
 • Sanitair (toiletten en pantry).

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 5.000,= per maand exclusief BTW en servicekosten.
 

Huurtermijn

In overleg.

Huuringangsdatum

De oplevering staat gepland voor het 3e kwartaal van 2024.
 

Servicekosten

In overleg.

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie

Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 
 

Bijzonderheden

Bestemming
Bedrijfs- en maatschappelijk doeleinden (t/m categorie 2), autobedrijven zijn uitgesloten.