GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Venkelbaan 22, Capelle aan den IJssel

Venkelbaan 22
Capelle aan den IJssel

Bedrijfsruimte

Metrage 241 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 2.345,= per maand

Representatieve bedrijfsunit bestaande uit circa 127 m² bedrijfsruimte, circa 114 m² kantoorruimte, verdeeld over 2 lagen, alsmede 7 parkeerplaatsen gelegen aan de Venkelbaan 22 te Capelle aan den IJssel.

Locatie en Bereikbaarheid

 De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van de uitstekend onderhouden kleinschalige complexen “Ichtus” en “Meerhorst” en is gelegen op het zeer representatieve en goed onderhouden Capelle Trade Centre te Capelle aan den IJssel welke voorzien is van parkmanagement en beveiliging.

De bedrijfsunit bevindt zich in het Hoofdweggebied en is uitstekend bereikbaar per auto. De op- en afritten (Rotterdam -Alexander / Capelle aan den IJssel) van de A20 ligging op nog geen kilometer afstand. Er is een directe busverbinding vanaf de Hoofdweg naar het NS-station Capelle-Schollevaar, alsmede het NS-/ metrostation Alexander.
 

Indeling

De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 241 m² en is als volgt ingedeeld:
Bedrijfsruimte                            circa  127 m²
Kantoorruimte bg                      circa  57 m²
Kantoorruimte 1e verdieping     circa  57 m²
 
7 parkeerplaatsen
 

Voorzieningen

De bedrijfsruimte wordt opgeleverd voorzien van o.a.:
 • Overheaddeur afmeting ca. 3200 * 4200 mm, elektrisch bedienbaar;
 • Verwarming middels heaters;
 • Vrije hoogte ca. 6 m1;
 • Monoliet afgewerkte betonvloer met een nuttige vloerbelasting van 1500 kg/m²;
 • Lichtstraat in het dak;
 • Verlichting door middel van TL armaturen, verlichtingsniveau ca. 150 lux;
 • Patchkast*. 

  In de bedrijfshal zijn stellingen aanwezig welke door de zittende huurder ter overname worden aangeboden.
De kantoorruimte wordt opgeleverd voorzien van o.a.:
 • Radiatoren aangesloten op stadsverwarming;
 • Systeemplafond voorzien van TL verlichtingsarmaturen – verlichtingsniveau ca. 400 lux;
 • Aluminium puien voorzien van isolerende beglazing en te openen ramen;
 • Kabelgoten ter plaatse van de buitengevels/aluminium puien geschikt voor elektra-, telecommunicatie en computerbekabeling;
 • Pantry met close-in boiler;
 • Toilet (begane grond en verdieping)
 • Raambekleding*;
 • Airconditioning*;
 • Alarmsysteem*. 
*Deze voorzieningen zijn aangebracht door vorige huurders. Verhuurder draagt geen verantwoordelijkheid voor het functioneren of voor het onderhoud van deze voorzieningen.
 
 

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 2.345,= per maand exclusief BTW en servicekosten.
 

Huurtermijn

In overleg.
 

Servicekosten

Het voorschot op de servicekosten bedraagt € 100,= per maand excl. BTW. 
 

Oplevering

1 april 2022.
 

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen dan wel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.