GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Schinkelse baan 8, Capelle aan den IJssel

Schinkelse baan 8
Capelle aan den IJssel

Winkelruimte

Metrage 952 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 89.000,= per jaar excl. BTW en sk

Representatieve showroomruimte van circa 952 m² gelegen aan de Schinkelse baan 8 te Capelle aan den IJssel, onderdeel uitmakend van Woonboulevard Capelle XL, samen met het naastgelegen Woonmall Alexandrium een zeer succesvol en landelijk bekend woonwinkelgebied.

Locatie en Bereikbaarheid

Representatieve showroomruimte van circa 952 m² gelegen aan de Schinkelse baan 8 te Capelle aan den IJssel, onderdeel uitmakend van Woonboulevard Capelle XL, samen met het naastgelegen Woonmall Alexandrium een zeer succesvol en landelijk bekend woonwinkelgebied.
 
Locatie en Bereikbaarheid
De showroomruimte aan de Schinkelse baan 8  te Capelle aan den IJssel maakt deel uit van de succesvolle Woonboulevard Capelle XL . Het object is gelegen naast Super keukens en Baby en Tiener Megastore.
 

Indeling

Begane grond                                    ca. 608 m²
1e verdieping                                     ca. 344 m²

De vermelde afmetingen zijn circa en op basis van GBO (gebruiksoppervlakte).
 

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 89.000,= per jaar exclusief BTW en servicekosten.
 

Huurtermijn

In overleg

Huuringangsdatum

In overleg

Servicekosten

In overleg

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.