GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Lylantsebaan 14, Capelle aan den IJssel

Lylantsebaan 14
Capelle aan den IJssel

Winkelruimte

Metrage 1.080 m²
Huurbaar vanaf 1.080 m² m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 70,= per m² per jaar

Circa 1.080 m² showroomruimte gelegen aan de Lylantsebaan 14 te Capelle aan den IJssel, onderdeel uitmakend van Woonboulevard Capelle XL. Het object zal in overleg met huurder zowel in- als uitwendig worden gemoderniseerd.

Locatie en Bereikbaarheid

Woonboulevard Capelle XL, bestaat uit een diversiteit van winkels o.a: de Zuiderster, Beter Bed, Brugman keukens en badkamers, Eteb Badkamers en de Trendhopper zijn een kleine greep uit het brede aanbod. U kunt hier terecht voor een breed assortiment meubelen, slaapkamers, keukens en woonaccessoires, variërend van low-budget tot luxe design. Daarnaast zijn er ook diverse doe-het-zelf winkels waaronder de Praxis en Karwei.Grenzend aan de A20 (Rotterdam-Utrecht) afslag 16, Capelle aan den IJssel biedt dit object een uitstekende bereikbaarheid. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid op eigen en openbaar terrein.

Indeling

Begane grond   : Circa 720 m² showroomruimte
1e verdieping    : Circa 360 m² showroomruimte

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 70,= per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten

Huurtermijn

In overleg

Huuringangsdatum

Op korte termijn mogelijk.

Servicekosten

In overleg

Huurvoorwaarden

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met b.t.w.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.