GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Lylantse Baan 9 , Capelle aan den IJssel

Lylantse Baan 9
Capelle aan den IJssel

Nieuwbouw

Metrage 1.594 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 95,= per m² jaar

Representatieve showroomruimte van circa 1.594 m² gelegen aan de Lylantse baan 9 te Capelle aan den IJssel, onderdeel uitmakend van Woonboulevard Capelle XL, samen met het naastgelegen Woonmall Alexandrium een zeer succesvol en landelijk bekend woonwinkelgebied.

Locatie en Bereikbaarheid

Woonboulevard Capelle XL, bestaat uit een diversiteit van winkels o.a: de SaniSale, Seats en Sofa’s, Swiss Sense, Brugman keukens en badkamers en de Woonstore zijn een kleine greep uit het aanbod. U kunt hier terecht voor een breed assortiment meubelen, slaapkamers, keukens en woonaccessoires variërend van low-budget tot luxe design. Daarnaast zijn er ook diverse doe-het-zelf winkels waaronder de Praxis en Karwei.
 
Grenzend aan de A20 (Rotterdam-Utrecht) afslag 16, Capelle a/d IJssel biedt dit object een uitstekende bereikbaarheid. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid.
 
 

Huurprijs

De huurprijs voor de showroomruimte bedraagt € 95,= per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten.
 

Indeling

Circa 1.594 m² showroomruimte
 
 

Servicekosten

In overleg

Huurtermijn

In overleg

Huuringangsdatum

In overleg

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijswijziging          
In aanvulling op artikel 17.1 e.v. van de algemene bepalingen, is Huurder ermee bekend dat Verhuurder te allen tijde de laatste prijsindexcijfers van het CBS hanteert. Dit betekent dat het in artikel 17.1 van de algemene bepalingen genoemde basisjaar overeenkomstig wijzigt c.q. wordt aangepast, indien het Centraal Bureau voor de Statistiek een nieuw basisjaar ‘introduceert’ voor de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens.

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.