GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Hoofdweg 358, Capelle aan den IJssel

Hoofdweg 358
Capelle aan den IJssel

Bedrijfsruimte

Metrage 270 m²
Type aanbod Te huur/ te koop
Huurprijs € 2.850,= per maand excl. BTW en sk
Koopsom € op aanvraag

De derde fase van Capelle XS, ofwel gebouw Karolina, bestaat uit 7 bedrijfsunits vanaf 270 m² tot 400 m². Het gebouw is gesitueerd bij de hoofdentree van Capelle XS en zichtbaar vanaf de Hoofdweg.

Locatie en Bereikbaarheid

Betreft
Capelle XS, het nieuwe bedrijvenpark aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel. Sinds de oplevering van de eerste fase is de bedrijvigheid losgebarsten op Capelle XS. De diversiteit op het park is groot: van bouwbedrijf tot motorspecialist en van personal trainer tot reclamebureau. Dit komt door de flexibele mogelijkheden van de bedrijfspanden qua gebruik en afmeting. De bedrijven die zich vestigen op Capelle XS hebben een aantal dingen gemeen. Naast basisvoorwaarden zoals veiligheid en ruimte om te parkeren zoeken zij een tijdloze uitstraling die past bij moderne ondernemingen.

De duurzaam gebouwde panden met energielabel A+ zijn voorzien van een Glasvezelverbinding voor o.a. internet en telefonie. De eerste en tweede fase van Capelle XS zijn succesvol gerealiseerd. In 2016 zal worden gestart met de bouw van gebouw Karolina, de derde fase van Capelle XS. In gebouw Karolina komen hoogwaardige bedrijfspanden met afmetingen vanaf 270 m² tot 400 m².

Locatie
Capelle XS is gelegen aan de Hoofdweg tegenover Capelle Trade Centre en nabij woonboulevard Capelle XL. De snelweg A20 is in vijf minuten bereikbaar en na 15 minuten rijden staat u op de Coolsingel in het centrum Rotterdam. Bus 190 stopt voor de deur en treinstation Capelle Schollevaar is op 10 minuten loopafstand.
    

Indeling

Omschrijving, indeling en opleveringsniveau
De derde fase van Capelle XS, ofwel gebouw Karolina, bestaat uit 7 bedrijfsunits vanaf 270 m² tot 400 m². Het gebouw is gesitueerd bij de hoofdentree van Capelle XS en zichtbaar vanaf de Hoofdweg.

Unit 7 – 200 m² bedrijfsruimte met 70 m² kantoorruimte en 400 m² buitenterrein
Deze hoekunit bestaat uit 200 m² bedrijfsruimte op de begane grond, een verdiepingsvloer van 70 m² en een buitenterrein van 400 m². De unit beschikt over een glazen entreedeur en twee elektrische overheaddeuren met een hoogte 4,40 m1. De gevel bestaat uit een combinatie van baksteen en horizontale beplating, geheel in lijn met de overige bebouwing op Capelle XS. Teven beschikt deze unit over 4 eigen parkeerplaatsen direct voor de deur. De unit is vooral geschikt voor bedrijven die een combinatie zoeken van bedrijfshal en kantoorruimte of showroom. 

Opleveringsniveau
  • Monolithisch afgewerkte betonvloer begane grond met vloerbelasting van 2.000 kg/m2;
  • Slangen voor vloerverwarming in de bedrijfshal opgenomen;
  • Kanaalplaten verdiepingsvloer met cementdeklaag en vloerbelasting van 500 kg/m2;
  • HR ++ beglazing;
  • Energiezuinig geïsoleerde vloer, dak en gevel (Rc≥3,5m2K/W);
  • 2 elektrische overheaddeuren;
  • Meterkast met eigen aansluitingen voor glasvezel, water, gas, elektra en telefoon;
  • Betonnen wanden tussen units tot 2,40 m;
  • Lichtstraat;
  • Afgedopte riolering.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 2.850,= per maand exclusief BTW en servicekosten.
 

Huurtermijn

In overleg

Servicekosten

In overleg

Vraagprijs

Koopsom op aanvraag

Oplevering

In overleg, op korte termijn mogelijk

Huurvoorwaarden

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen dan wel een waarborgsom te storten
ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 

Bijzonderheden

ReclamevoeringIeder pand heeft een reclamebord van 1m x 1m naast de loopdeur. Het is toegestaan folie met reclame-uitingen op het raam te plakken. Bij de hoofdentree aan de Hoofdweg staat een reclamemast met 2 LED-schermen. Als 'bewoner' van Capelle XS kunt u hierop adverteren. Informeer bij Capelle XS voor prijzen en voorwaarden.