GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Hoofdweg 20, Capelle aan den IJssel

Hoofdweg 20
Capelle aan den IJssel

Winkelruimte

Metrage 950 m²
Huurbaar vanaf 950 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 85,= per m² per jaar excl. BTW

Totaal circa 950 m² uitstekend gelegen winkel-/showroomruimte op de begane grond aan de Hoofdweg 20 te Capelle aan den IJssel, alsmede de bij het object behorende parkeerplaatsen.

Locatie en Bereikbaarheid

Het bedrijfsobject is gelegen direct langs de Hoofdweg nabij de op- en afritten van de Rijksweg A-20 (Rotterdam-Gouda-Utrecht). Vanaf de Hoofdweg is er een directe (bus)verbinding naar station Rotterdam Alexander en treinstation Capelle Schollevaar ligt op ca. 10 minuten loopafstand.
 
Het object is geschikt als winkel-/showroom voor grootschalige detailhandel. Mede door de zichtlocatie langs de hoofdweg (onderdeel van Capelle XL). Het vigerende bestemmingsplan voorziet hierin.

Voorzieningen

Showroomruimte- en kantoorruimte:
  • Representatieve entree voorzien van automatische schuifdeuren en tochtsluis;
  • Tegelvloer;
  • Systeemplafonds met geïntegreerde TL-verlichting;
  • Verwarming middels radiatoren en stralingspanelen;
  • Afgewerkte wanden;
  • Recent vernieuwde gescheiden toiletgroep;
  • Luxe keukenruimte met apparatuur;
  • Alarminstallatie.


 

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 85,= per m² per jaar excl. BTW.
 

Huurtermijn

5 jaar met 5 optiejaren.
 
 

Huuringangsdatum

In overleg

Servicekosten

Het servicekostenpakket en het daarbij behorende voorschot zullen in overleg worden vastgesteld.
 

Huurvoorwaarden

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen dan wel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
  
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.