GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Hoofdweg 10 C, Capelle aan den IJssel

Hoofdweg 10 C
Capelle aan den IJssel

Bedrijfsruimte

Metrage 485 m²
Huurbaar vanaf 485 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 39.000,= per jaar excl. BTW en servicekosten

Representatief en uitstekend gelegen bedrijfsobject totaal bestaande uit circa 360 m2 bedrijfsruimte met circa 125 m2 kantoorruimte en circa 60 m² buitenterrein ten behoeve van parkeren gelegen aan de Hoofdweg 10 C te Capelle aan den IJssel.

Locatie en Bereikbaarheid

Het bedrijfsobject is gelegen direct langs de Hoofdweg nabij de op- en afritten van de Rijksweg A-20 (Rotterdam-Gouda-Utrecht). Vanaf de Hoofdweg is er een directe (bus)verbinding naar station Rotterdam Alexander en treinstation Capelle Schollevaar ligt op ca. 10 minuten loopafstand. 
 

Voorzieningen

Kantoorruimte:
 • Systeemplafonds met geïntegreerde TL-verlichting;
 • Verwarming middels CV-installatie;
 • Dubbele beglazing met te openen ramen;
 • Afgewerkte wanden;
 • Vloerbedekking;
 • Kabelgoten;
 • Toiletgroep;
 • Pantry.

Bedrijfsruimte:
 • Elektrisch bedienbare overheaddeur;
 • Afgewerkte betonvloer;
 • Verlichting middels TL-armaturen;
 • Verwarming middels een heater.

Indeling

Begane grond                 :    Circa 360 m² bedrijfsruimte
                                        :    Circa 60 m² buitenterrein
1e verdieping                  :    Circa 125 m² kantoorruimte
 

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 39.000,= per jaar excl. BTW en servicekosten.
 

Huurtermijn

In overleg

Huuringangsdatum

Per direct

Servicekosten

In overleg

Huurvoorwaarden

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.