GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Hollandsch Diep 63 (2e verdieping), Capelle aan den IJssel

Hollandsch Diep 63 (2e verdieping)
Capelle aan den IJssel

Kantoorruimte

Metrage 80 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 825,= per maand

Het betreft een bedrijfsverzamelgebouw dat is gelegen aan het Hollandsch Diep 61-63 te Capelle a/d IJssel. Voor de verhuur zijn diverse kantoorruimtes beschikbaar op de 2e verdieping van het gebouw. Er zijn ruime parkeermogelijkheden op het bij het object behorende afsluitbare parkeerterrein.

Locatie en Bereikbaarheid

Het betreft een bedrijfsverzamelgebouw dat is gelegen op een zichtlocatie aan het Hollandsch Diep 61-63 te Capelle aan den IJssel.

Het object is gelegen in het centrum van Capelle aan den IJssel tegenover het winkelcentrum en metro- en busstation “De Terp”. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens gunstig, het object is gelegen vlakbij de N210, welke de verbinding vormt tussen de A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) en de A20 (Hoek van Holland-Gouda).


 

Voorzieningen

De kantoorunits worden opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
 • Centrale entree middels schuifdeuren afgesloten zowel aan de voorzijde     (metro) als aan de achterzijde (parkeerterrein) van het gebouw.
 • Twee personenliften;
 • Pantry;
 • Gescheiden toiletgroepen in de algemene ruimten;
 • Systeemplafond met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
 • Verwarming middels radiatoren;
 • Airconditioning;
 • Kabelgoten;
 • Afgewerkte wanden;
 • Vloerbedekking;
 • Te openen ramen. 

 

Indeling

Hollandsch Diep 63K - circa 80 m² BVO


 

Huurprijs

Hollandsch Diep 63K - € 825,= per maand exclusief BTW en servicekosten.

Huurbetaling
Bij vooruitbetaling te voldoen in maandelijkse termijnen.
 

Huurtermijn

De minimale huurperiode is één jaar.
 

Huuringangsdatum

In overleg.

 

Servicekosten

Het voorschot op de servicekosten bedraagt € 37,50 per m² per jaar excl. BTW. 

 

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met 7% worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 
 

Bijzonderheden

Parkeren
Aan de achterzijde van het kantoorpand bevindt zich, een middels een slagboom afgesloten, parkeerterrein. Wanneer huurder bezoekers ontvangt, kunnen deze middels een muntje het terrein verlaten.

Internet
Huurder heeft de mogelijkheid om tegen een vergoeding gebruik te maken van de glasvezel dataverbinding.  De vergoeding is (vanaf) € 35,00 excl. BTW per maand en zal direct aan de leverancier worden betaald. ICNT Groep is gevestigd op het Hollandsch Diep 63C te Capelle aan den IJssel en bereikbaar op telefoonnummer 085-0060222.