GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Edelhertstraat 2-4, Capelle aan den IJssel

Edelhertstraat 2-4
Capelle aan den IJssel

Bedrijfsruimte

Metrage 862 m²
Type aanbod te huur
Huurprijs € 62.500,= per jaar

Representatieve bedrijfs-/kantoor-/ showroomruimte met een totale oppervlakte van circa 862 m² gelegen aan de Edelhertstraat 2-4 te Capelle aan den IJssel.

Locatie en Bereikbaarheid

Het object is gelegen op het bedrijventerrein “Capelle-West”. Dit bedrijventerrein beslaat een oppervlakte van circa 15 hectare en kenmerkt zich onder andere door een zeer gevarieerde bedrijvigheid, van lokale productiebedrijven tot landelijk werkende handelsondernemingen. De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend door de ligging nabij de op en afritten van de Rijksweg A-16. Met gebruikmaking van de buslijnen bent u snel op één van de Capelse of Rotterdamse metro of (intercity)treinstations.
 
 

Indeling

Indeling
Begane grond
Showroomruimte                   ca. 223 m²
Bedrijfsruimte                        ca. 267 m²
 
Verdieping
Kantoorruimte                        ca. 223 m²
Kantoor-/kantineruimte          ca. 149 m²
 

Voorzieningen

De kantoor- en showroomruimte is verdeeld over de begane grond en 1e verdieping en is voorzien van o.a.:
 • Entree;
 • Glasvezelaansluiting;
 • Trap naar de kantooretage;
 • Toilet met urinoir en wastafel;
 • Keuken met apart toilet;
 • Vloerbedekking;
 • Systeemplafonds met geïntegreerde LED verlichting met sensoren;
 • Verwarming middels radiatoren;
 • Te openen ramen met dubbele beglazing. 
De bedrijfsruimte is voorzien van o.a.:
 • Onderheide en afgewerkte betonvloer;
 • Elektrisch bedienbare overheaddeur;
 • Daglicht middels een lichtstraat in het dak.
 • Verlichting middels LED panelen;
 • Verwarming middels een heater.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 62.500,= per jaar exclusief BTW en servicekosten.
 

Huurtermijn

5 jaar + 5 optiejaren

Huuringangsdatum

In overleg

Servicekosten

In overleg

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 

Bijzonderheden

Energielabel
Het object beschikt over een energielabel A.