GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Schinkelse Baan 4, Capelle aan den IJssel

Schinkelse Baan 4
Capelle aan den IJssel

Winkelruimte

Metrage 1.530 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 115.000,= per jaar

Zeer representatief vrijstaand showroomobject gelegen aan de Schinkelse Baan 4 te Capelle aan den IJssel. Het object bestaat totaal uit 1.530 m² showroomruimte verdeeld over de begane grond en 1e verdieping.

Locatie en Bereikbaarheid

De showroomruimte aan de Schinkelse Baan 4  te Capelle aan den  IJssel maakt onderdeel uit van de succesvolle Woonboulevard Capelle XL. Deze woonboulevard bestaat uit een diversiteit van (woon)winkels zoals Beter Bed, Brugman keukens en badkamers, Baby & Tiener, Sani-Sale, Seats & Sofa’s, de Woonstore, Carpetright en Superkeukens zijn een kleine greep uit het brede aanbod. U kunt hier terecht voor een breed assortiment meubelen, slaapkamers, keukens en woonaccessoires variërend van low-budget tot luxe design. Daarnaast zijn er ook diverse doe-het-zelf winkels waaronder de Praxis en Karwei.

Woonboulevard Capelle XL is samen met het naastgelegen Woonmall Alexandrium een zeer succesvol en landelijk bekend woonwinkelgebied.

De ligging direct bij de afslag 16 van de rijksweg A20 (Rotterdam-Utrecht) biedt dit object een uitstekende bereikbaarheid. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid, zowel op eigen als openbaar terrein.

 

Indeling

Begane grond                    : Circa 857 m² showroomruimte
1e verdieping                     : Circa 673 m² showroomruimte
De afmetingen zijn circa en op basis van V.V.O. (verhuurbaar vloeroppervlak)
 

Voorzieningen

Het object is thans in gebruik als meubelshowroom. De indeling en voorzieningen zijn hierop volledig afgestemd. Op de begane grond bevindt zich een werkplaats en op de verdieping is een kantoor-/verblijfsruimte gecreëerd. Mede door locatie en uitstraling van de entree en trapopgang is de verdieping volledig functioneel als meubelshowroom. Het verticaal transport van de meubelen kan via de goederenlift plaatsvinden. Het object beschikt over een hoog opleveringsnivo. Zo beschikt het object onder andere over een representatieve entreepartij, voldoende sanitair, verwarming, koeling, afgewerkte wanden en plafonds (met geïntegreerde verlichting) en een brandmeld- en alarminstallatie. Een aantal van deze voorzieningen zijn door vorige gebruikers aangebracht en worden aan de nieuwe huurder beschikbaar gesteld.
 

Huurprijs

De huurprijs voor het gehele object bedraagt € 115.000,= per jaar exclusief BTW en servicekosten.
 

Huurtermijn

5 jaar met 5 optiejaren.
 

Oplevering

In overleg.
 

Servicekosten

Het voorschot op de servicekosten zal in nader overleg worden vastgesteld.
 

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten
ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 

Bijzonderheden

Parkeren
Woonboulevard Capelle XL beschikt over voldoende (gratis) parkeerplaatsen.
 
Bestemming
Het object is gelegen op een woonboulevard, waarbij het conform het bestemmingplan is aangewezen om te worden gebruikt voor  detailhandel in volumineuze goederen met als thema 'in en om het huis' alsmede voor de verkoop van een nevenassortiment, mits het nevenassortimentsdeel niet meer bedraagt dan 20% van het netto winkelverkoopvloer-oppervlak én een maximale oppervlakte heeft van 500 m².