GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Rietbaan 23 , Capelle aan den IJssel

Rietbaan 23
Capelle aan den IJssel

Kantoorruimte

Metrage 19 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 360,= per maand

Diverse kantoorunits in het kleinschalige kantoorgebouw gelegen aan de Rietbaan 23 te Capelle aan den IJssel. De units varieren in afmeting vanaf circa 13 m² tot 19 m²

Locatie en Bereikbaarheid

Hier bieden we de kleine zelfstandige een professionele werkomgeving op basis van een all-in concept, dus volledig gefaciliteerd tegen een vaste en scherpe prijs. Direct beschikbaar, huurtermijn vanaf 12 maanden en 1 maand borg!

Het Hoofdweggebied is gelegen direct langs de Rijksweg A-20 (Rotterdam-Gouda-Utrecht) en de hoofdweg, de hoofdontsluiting van het bedrijventerrein, en tevens de verbindingsweg naar de in ontwikkeling zijnde wijk Nesselande. De bereikbaarheid per auto is uitstekend door de in de directe nabijheid gelegen op- en afritten van de rijksweg A-20.
 

Indeling

Unit Netto Afmeting Gelegen op Parkeerplaats All-in huurprijs excl. BTW
1 13 m²  Begane grond 1 Verhuurd
2 19 m²  Begane grond 1 Verhuurd 
3 19 m²  1e verdieping 1 Verhuurd
4 19 m²  1e verdieping 1 € 360,=
 
De huurprijzen zijn all-in, inclusief energie en servicekosten, parkeerplaats, koffie en thee faciliteiten en frisdrank op basis van “fair use policy”.
 

Voorzieningen

De kantoorruimte is voorzien van:
  • Representatieve entree met receptiefunctie
  • Vloerbedekking;
  • Koeling middels splitunits per kamer;
  • Keukenruimte met lunchfaciliteit;
  • Toiletvoorzieningen;
  • Kabelgoten voorzien van aanwezige databekabeling en elektra;
  • Te openen ramen.

Huurtermijn

Minimaal 12 maanden.

Oplevering

In overleg.

Huurvoorwaarden

Borgstelling
Huurder dient een borg te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 1 maand huur, te vermeerderen met BTW.
                                                                                                                          
Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.