GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Bermweg 234, Capelle aan den IJssel

Bermweg 234
Capelle aan den IJssel

Kantoorruimte

Metrage 348 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 4.040,= per maand

Prachtig kantoorobject op een mooie zichtlocatie gelegen aan de Bermweg 234 te Capelle aan den IJssel, bestaande uit totaal circa 348 m² kantoorruimte waarbij circa 174 m² is gelegen op de begane grond en circa 174 m² op de 1e verdieping. Bij het pand horen 6 parkeerplaatsen.

Locatie en Bereikbaarheid

De Bermweg is uitstekend bereikbaar door de ligging nabij op- en afritten van rijkswegen. In de buurt zijn er ook verschillende bus- en metrostations.
 

Indeling

Ca. 174 m² kantoorruimte begane grond
Ca. 174 m² kantoorruimte 1e verdieping
 
6 parkeerplaatsen
 

Voorzieningen

De kantoorruimte is voorzien van o.a.:
  • Luxe entree met receptiebalie;
  • Ingebouwkasten per kamer;
  • Airconditioning per kamer;
  • Systeemplafond met inbouw- of opbouwarmaturen;
  • Natuursteen vloertegels met vloerverwarming;
  • Te openen ramen;
  • Modern uitgeruste keuken;
  • Dubbele toiletgroep;
  • Ingebouwde kluiskamer;
  • Diverse zuilen t.b.v. bekabeling.

Huurtermijn

In overleg. 

Oplevering

In overleg.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 4.040,= per maand exclusief BTW en servicekosten.
 

Servicekosten

In overleg.

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
  
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.