GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Braillestraat 37, Berkel en Rodenrijs

Braillestraat 37
Berkel en Rodenrijs

Bedrijfsruimte

Metrage 150 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 2.200,= per maand

Een representatieve bedrijfsunit bestaande uit circa 106 m² bedrijfsruimte met circa 44 m² kantoorruimte op de verdieping alsmede 2 parkeerplaatsen, gelegen aan de Braillestraat 37 te Berkel en Rodenrijs.

Locatie en Bereikbaarheid

De bedrijfsunit bevindt zich op het bedrijvenpark “Oudeland” en is uitstekend bereikbaar per auto. Op ongeveer 5 kilometer afstand ligt Rotterdam – The Hague Airport. Binnen 15 minuten bent u in het centrum van Rotterdam en binnen 30 minuten in het centrum van Den Haag. De nieuwe snelweg met de aansluiting op de nieuwe A13/A16 zal naar verwachting in 2024 gereed zijn. Het randstadrail station ‘Rodenrijs’ is binnen enkele minuten bereikbaar.
 

Indeling

Bedrijfsruimte                                   
Circa 106 m² (begane grond)
Kantoorruimte                                  
Circa 44 m² (verdieping)

2 parkeerplaatsen                             
 

Voorzieningen

De bedrijfsruimte wordt opgeleverd voorzien van o.a.:
 • Afgewerkte betonvloer met een vloerbelasting van 1.500 kg/m²;
 • Epoxyafwerking van de betonvloer;
 • Elektrisch bedienbare overheaddeur met een separate loopdeur;
 • Vloerverwarming met koude/warmteopslag;
 • Vrije hoogte circa 7 meter (voorste deel);
 • Verlichting door middel van LED armaturen;
 • Toilet.
De kantoorruimte wordt opgeleverd voorzien van o.a.:
 • Epoxy afgewerkte vloeren;
 • Afgewerkte wanden;
 • Verwarming;
 • Verlichting;
 • Doucheruimte;
 • Airconditioning.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 2.200,= per maand exclusief BTW en servicekosten.
 

Huurtermijn

In overleg.

Huuringangsdatum

In overleg.

Servicekosten

In overleg.

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 

Bijzonderheden

Het object is voorzien van 23 zonnepanelen wat resulteert in een voordeel van ongeveer € 200,= per maand. Tevens is er een laadpaal t.b.v. het laden van elektrische auto’s.