GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Kerklaan 100, Nieuwerkerk aan den IJssel

Kerklaan 100
Nieuwerkerk aan den IJssel

Kantoorruimte

Metrage 67 m²
Huurbaar vanaf 67 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 775,= excl. BTW

De kantooretage gelegen aan de Kerklaan 100 te Nieuwerkerk aan den IJssel is opgesplitst in 4 units. Hier bieden we de kleine zelfstandige een professionele werkomgeving op basis van een all-in concept, vaste prijs, huurtermijn vanaf 12 maanden zonder borgstelling.

Locatie en Bereikbaarheid

De Kerklaan maakt onderdeel uit van de gezellige oude dorpskern “Het Oude Dorp” van Nieuwerkerk aan den IJssel. Op een steenworp afstand van Rotterdam-Nesselande, Zevenhuizen en Capelle aan den IJssel. Dit winkelgebied heeft naast een MCD supermarkt, Kruidvat een leuke diversiteit aan winkels, waaronder een juwelier, diverse modewinkels, woon(accessoire) winkel, enkele kapsalons en een aantal horecagelegenheden. De rijksweg A20 is  op enkele (auto) minuten afstand gelegen, tevens bevind zich in directe nabijheid het NS Station Nieuwerkerk aan den IJssel met diverse trein en busverbindingen.
 

Voorzieningen

De kantoorruimte is voorzien van o.a.:
  • Eigen entree met trapopgang;
  • Te openen ramen;
  • Linoleum vloer;
  • Afgewerkte wanden;
  • Systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
  • Wandkabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoonbekabeling;
  • Verwarming middels radiatoren;
  • Pantry (gezamenlijk gebruik);
  • Dames- en herentoilet (gezamenlijk gebruik). 

Huurtermijn

De huurtermijn bedraagt minimaal 12 maanden

Huuringangsdatum

In overleg, op korte termijn mogelijk

Huurprijs

Unit Netto afmeting All-in Huurprijs
       A                    27 m²                    Verhuurd
       B                    33 m²                    Verhuurd
       C                    13 m²                    Verhuurd
       D                    62 m²                     €   775,=

De huurprijzen zijn is all-in, inclusief energie en servicekosten.

 

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie 30 januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.