GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Klaverbaan 106, Capelle aan den IJssel

Klaverbaan 106
Capelle aan den IJssel

Kantoorruimte

Metrage 409 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 110,= per m² per jaar

Voor de verhuur is de Klaverbaan 106 beschikbaar, een turn key kantoorvloer van circa 409 m² op de 2e verdieping van het representatieve kantoorgebouw dat uitstekend is gelegen op “Capelle Trade Centre” aan de Klaverbaan 102-108 te Capelle aan den IJssel.

Locatie en Bereikbaarheid

Voor de verhuur is de Klaverbaan 106 beschikbaar, een turn key kantoorvloer van circa 409 m² op de 2e verdieping van het representatieve kantoorgebouw dat uitstekend is gelegen op “Capelle Trade Centre” aan de Klaverbaan 102-108 te Capelle aan den IJssel. 

Het bedrijfsobject is gelegen tussen de Hoofdweg en de rijksweg A20 in de gemeente Capelle aan den IJssel. Het bedrijventerrein “Capelle Trade Centre” heeft goede aansluitingen op de op- en afritten van de A20 en is gelegen in de directe nabijheid van NS-station Alexander (winkelcentrum Alexandrium III te Rotterdam). Aangrenzend ligt het bedrijventerrein ”Hoofdweggebied” en Woonboulevard Capelle XL.
 

Voorzieningen

De kantoorvloer wordt in huidige staat opgeleverd voorzien van o.a.:
- representatieve ontvangstruimte;
- centrale (stads)verwarming middels radiatoren;
- systeemplafond voorzien van nieuwe LED-verlichtingsarmaturen;
- afgewerkte wanden;
- te openen ramen;
- pantry en gescheiden toiletgroepen;
- kabelgoten voorzien van elektra- en databekabeling*;
- scheidingswanden;
- luchtbehandelingsinstallatie met topkoeling;
- personenlift;
- hoofdtrappenhuis en noodtrappenhuis.


 * Door voorgaande huurder aangebracht en worden “om niet” overgedragen. Eventueel onderhoud en/of vervanging van deze voorzieningen is voor rekening van huurder. Verhuurder is niet aansprakelijk voor de kwaliteit en functionaliteit van deze voorzieningen.
 

Huurprijs

Kantoorruimte   : € 110,= per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten.

Parkeren           : € 300,= per parkeerplaats per jaar exclusief BTW.

Parkeren
Er zijn 8 parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurbetaling
Bij vooruitbetaling te voldoen in maandelijkse termijnen.
 

Huurtermijn

In overleg.

Huuringangsdatum

Per direct mogelijk.

Servicekosten

Een voorschot van € 35,=  per m² per jaar exclusief BTW ten behoeve van het onderhoud van de gebouw gebonden installaties (mechanische installatie en brandslanghaspels), periodieke glasbewassing puien en gevel, dakinspectie, glasverzekering, bijdrage collectieve beveiliging, onderhoud terrein en (parkeer) terrein/parkmanagement. De servicekosten zijn inclusief het gebruik van de stadsverwarming, elektra en water waarbij op basis van m² wordt afgerekend.
 

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 
 
 

Bijzonderheden

Energielabel
Het object beschikt over energielabel A.