GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Venkelbaan 2, Capelle aan den IJssel

Venkelbaan 2
Capelle aan den IJssel

Kantoorruimte

Metrage 182 m²
Huurbaar vanaf 40 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 725,= per maand (vanaf)

Voor de verhuur zijn diverse representatieve kantoorunits beschikbaar (vanaf ca. 40 m²) aan de Venkelbaan 2 te Capelle aan den IJssel met parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Locatie en Bereikbaarheid

Het object is gelegen op het zeer representatieve en goed onderhouden Capelle Trade Centre te Capelle aan den IJssel welke voorzien is van parkmanagement en beveiliging. De bereikbaarheid per auto is uitstekend door de ligging in de nabijheid van de op- en afritten van de Rijksweg A20 (Rotterdam -Alexander / Capelle aan den IJssel). Er is een directe busverbinding vanaf de Hoofdweg naar het NS-station Capelle-Schollevaar, alsmede het NS-/ metrostation Alexander.
 

Indeling

Unit m2 totaal Totale huur per jaar Huur per maand Status Oplevering
1 40 €   9.480,00 € 790,00 Verhuurd        -
2 40 €   8.700,00 € 725,00 Beschikbaar Per direct
3 19 €   4.740,00 € 395,00 Verhuurd       -
4 29 €   6.900,00 € 575,00 Verhuurd       -
5 54 € 10.740,00 € 895,00 Beschikbaar Per direct
 
De all-in huurprijs per maand is inclusief servicekosten, (o.a. algemene schoonmaak, verwarming en elektra), internetverbinding en 1 parkeerplaats per unit. De genoemde bedragen zijn exclusief BTW. De huur wordt voldaan bij vooruitbetaling in maandelijkse termijnen.


 

Voorzieningen

De kantoorunits worden opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
  • Centrale entree op de begane grond, met directe trapopgang naar de kantoorverdieping.
  • Pantry voor gezamenlijk gebruik;
  • Gescheiden toiletgroepen in de algemene ruimten;
  • Afgewerkte plafonds met lichtarmaturen;
  • Verwarming middels radiatoren;
  • Afgewerkte wanden;
  • Aanwezige vloerbedekking;
  • Airconditioning per unit;
  • Te openen ramen.

Huurtermijn

De minimale huurperiode is één jaar.

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 1 maand huur, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 

Bijzonderheden

Energieverbruik
De energiekosten zijn in de huurprijs opgenomen. Hierbij zal als uitgangspunt het “fair-use” principe worden gehanteerd betreffende apparatuur en werktijden. Bovengemiddeld energieverbruik zal aan huurder worden doorberekend. Tevens krijgt verhuurder de mogelijkheid om het aandeel energiekosten (vastgesteld op 20% van de huursom) te verhogen op basis van de indexcijfers energiekosten. Hierbij zal 1 december 2023 als basis gelden.

Openingstijden
Het kantoorgebouw is in de basis op werkdagen geopend en toegankelijk voor haar huurders tussen 07.00 uur en 23.00 uur. Toegang in het weekend is in overleg mogelijk. De verwarming zal op doordeweekse dagen vanaf 19.00 uur en in de weekenden over gaan op de nachtstand.
 
Parkeren
Bij het kantoorpand bevinden zich parkeerplaatsen. Uitgangspunt is 1 parkeerplaats per kantoorunit.