GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Rivium Quadrant 75 , Capelle aan den IJssel

Rivium Quadrant 75
Capelle aan den IJssel

Kantoorruimte

Metrage 767 m²
Huurbaar vanaf 226 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 145,= per m² per jaar

Voor de verhuur worden casco gerenoveerde kantoorverdiepingen aangeboden vanaf ca. 541 m² in het representatieve kantoorgebouw "Eclipse" aan het Rivium Quadrant 75 te Capelle aan den IJssel.

Locatie en Bereikbaarheid

De verdiepingen zijn snel bereikbaar middels een panoramalift en hebben een uitzicht op de skyline van Rotterdam! Het gebouw beschikt over een energielabel A. Voor meer informatie: https://www.eclipse-offices.nl/  
 
Hier maakt u deel uit van een multi tenant bedrijfsgebouw met grotere ondernemingen en corporates maar zeker ook met een mix van kleinere bedrijven gevestigd in het Eclipse Life Business Center.

Het gebouw beschikt over een ruime moderne ingerichte entree zone, grenzend aan een verzorgd buiten terras, alwaar zich een receptie met gastvrouw bevindt en is tevens ingericht als lounge en is voorzien van mogelijkheden voor lunch, koffie en vergaderen, inclusief Wifi hotspot.

Binnen het gebouw worden ook exclusieve businessunits aangeboden vanaf 23 m²  gelegen op de 1e verdieping. Hiervoor is separaat informatie beschikbaar m.b.t. de voorwaarden.

Locatie en Bereikbaarheid
Het Eclipse gebouw is een absolute landmark pal aan de A16 op Businesspark Rivium en heeft met haar driehoek reclamebord een unieke snelweg zichtbaarheid. Dit gebouw is een statement op zich en de ligging met 80.000 autobewegingen pal voor de deur zorgt voor de beste zichtbaarheid en marketing van uw bedrijf. Op dit park zijn ruim 250 bedrijven gehuisvest van uiteenlopende aard. Voorbeelden hiervan zijn o.a. Pfizer, Schouten Zekerheid, PKF Wallast, Mizuno, Randstad, Center Parcs, AIG, Antea Group, etc. Aan de rand van het park ligt het Zalmhuis met een prachtig uitzicht over de Maas en uitstekende mogelijkheden voor lunch en diner alsmede voor vergaderingen. Aan de overzijde van de A16 ligt het Novotel waar uw medewerkers en relaties prima kunnen overnachten. Het centrum van Rotterdam met al haar faciliteiten is binnen 15 minuten rijafstand te bereiken. De bereikbaarheid van het 'Businesspark Rivium' per openbaar vervoer is goed, mede via de zogenaamde ParkShuttle met een directe verbinding naar het nabij gelegen metro- & busstation Kralingse Zoom. De luchthaven Rotterdam The Hague Airport ligt op een afstand van circa 15 km. Luchthaven Schiphol is vanaf het centraal station binnen 30 minuten te bereiken.
 
Het Rivium wordt momenteel getransformeerd tot bruisende stadswijk waar wonen en werken samenkomen (Het Nieuwe Rivium). Het Nieuwe Rivium wordt groener, kantoorgebouwen zullen worden getransformeerd tot woningen en er komen diverse voorzieningen zoals winkels, horeca en supermarkten. Het Nieuwe Rivium is de plek waar bedrijven zich willen vestigen en waar hun medewerkers zich prettig voelen


 

Indeling

2e verdieping
ca. 541 m² v.v.o. per direct

10e verdieping
- 10e verdieping (archief): ca. 226 m² v.v.o. per direct

Alle metrages zijn verhuurbaar vloeroppervlak inclusief omslag algemene ruimten.
 

Voorzieningen

De kantoorverdiepingen worden casco opgeleverd in de huidige staat en zijn onder andere voorzien van:
- Representatieve entreehal voorzien van een tourniquet en een bemande receptie;
- Lounge met terras, lunchroom en een WI-FI hotspot;
- Twee glazen personenliften aan elke zijde van het gebouw;
- Luchtbehandelingsinstallatie met topkoeling;
- Te openen ramen voorzien van buitenzonwering aan de zonzijde van het gebouw;
- Vernieuwde toiletgroepen per verdieping;
- Systeemplafond voorzien van bandrasters en LED - verlichtingsarmaturen;
- Kabelgoten voorzien van elektrabekabeling en met ruimte voor het aanbrengen van databekabeling;
- Verwarming d.m.v. radiatoren/convectoren;
- Aansluiting t.b.v. een pantry;
- Gladde betonvloeren geschikt voor het leggen van vloerbedekking.
 

Huurprijs

- Kantoorruimte: € 145,= per m² per jaar exclusief BTW.
- Parkeren: € 900,= per parkeerplaats per jaar exclusief BTW.

* Voor de archiefruimte geldt een aangepaste huurprijs die afhankelijk zal zijn van de ruimtebehoefte.

De huurbetaling is per kwartaal vooruit.
 

Servicekosten

Een voorschot van € 50,= per m² per jaar exclusief BTW.

 

Huurtermijn

In overleg.

Oplevering

Per direct.
 

Huurvoorwaarden

 
Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen dan wel een waarborgsom te storten
ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 

Bijzonderheden

Parkeren
Het object beschikt over een eigen afsluitbaar parkeerterrein. De parkeernorm is 1:56.

Energielabel
A