GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Cypresbaan 15 businessunits, Capelle aan den IJssel

Cypresbaan 15 businessunits
Capelle aan den IJssel

Kantoorruimte

Metrage 31 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 400,= per maand

Exclusieve business units vanaf 30 m² gelegen op de 5e verdieping in het representatieve kantorencomplex “Central Trade Parc” aan de Cypresbaan 15-37 te Capelle aan den IJssel.

Locatie en Bereikbaarheid

Het complex is gelegen op het bedrijvenpark Hoofdweg aan de Cypresbaan 15 te Capelle aan den IJssel. Het Central Trade Parc, bestaande uit 2 moderne geschakelde torens, is een zichtlocatie direct langs de rijksweg A20.

Het bedrijvenpark Hoofdweg is uitstekend bereikbaar per auto. De op- en afritten (Rotterdam -Alexander / Capelle aan den IJssel) van de A20 ligging op nog geen kilometer. Er is een directe busverbinding vanaf de Hoofdweg naar het NS-station Capelle-Schollevaar, alsmede het NS-/ metrostation Alexander.
 

Indeling


Op dit moment zijn er geen kantoorunits beschikbaar. Met enige regelmaat zijn er wijzigingen in het aanbod.
 

Voorzieningen

Kantoorunits zijn voorzien van o.a.:
- Luxueuze entreehal met ontvangstruimte;
- Systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
- Luchtbehandelingsinstallatie met topkoeling;
- Gescheiden dames en herentoilet;
- Pantry;
- Vloerbedekking;
- Serverruimte;
- Intercominstallatie;
- Kabelgoten voorzien van elektra en data-aansluitingen.
 

Huurtermijn

Minimaal 1 jaar.
 

Oplevering

In overleg.

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 

Bijzonderheden

Mogelijkheden
Het is mogelijk om tegen betaling van € 350,= exclusief BTW per jaar een parkeerplaats te huren op het bij het kantoorgebouw behorende parkeerterrein.
 
Tevens is het mogelijk om een telefonie abonnement af te sluiten vanaf € 17,50 exclusief BTW per maand. (excl. gesprekskosten). Meer informatie hierover vindt u in de bijlage, welke is opgesteld door Square Telecom & ICT en verkrijgbaar via ons kantoor.
 
Huurbetaling
Per maand per automatische incasso.