GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Cypresbaan 15-37, Capelle aan den IJssel

Cypresbaan 15-37
Capelle aan den IJssel

Kantoorruimte

Metrage 176 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 95,= per m² per jaar

In het kantorencomplex “Central Trade Parc” is voor de verhuur representatieve kantoorruimte beschikbaar verdeeld over 2 moderne geschakelde torens, vleugel A en B. Het complex is gelegen op het bedrijvenpark Hoofdweg aan de Cypresbaan 15-37 te Capelle aan den IJssel.

Locatie en Bereikbaarheid

Het complex is gelegen op het bedrijvenpark Hoofdweg aan de Cypresbaan 15-37 te Capelle aan den IJssel en is een zichtlocatie direct langs de rijksweg A20.
 
Binnen het gebouw zijn er tevens regelmatig exclusieve businessunits beschikbaar vanaf 30 m² waarvoor afwijkende voorwaarden gelden.

Het bedrijvenpark Hoofdweg is uitstekend bereikbaar per auto. De op- en afritten (Rotterdam -Alexander / Capelle aan den IJssel) van de A20 ligging op nog geen kilometer. Er is een directe busverbinding vanaf de Hoofdweg naar het NS-station Capelle-Schollevaar, alsmede het NS-/ metrostation Alexander.
 

Indeling

De navolgende ruimtes zijn op dit moment voor verhuur beschikbaar:
 
Kantoorruimte Vleugel Verdieping Beschikbaar vanaf Oppervlakte VVO
Cypresbaan 25B B 4e verdieping In overleg 176 m2
 
 

Voorzieningen

De kantoorunits zijn voorzien van o.a.:
- Luxueuze entreehal met ontvangstruimte;
- 2 liften;
- Systeemplafonds met geïntegreerde energiezuinige verlichtingsarmaturen;
- Luchtbehandelingsinstallatie met topkoeling;
- Gescheiden dames en herentoilet;
- Pantry;
- Aanwezige vloerbedekking;
- Serverruimte;
- Intercominstallatie;
- Kabelgoten voorzien van elektra en data-aansluitingen.
 

Huurtermijn

In overleg.

Oplevering

In overleg.

Huurprijs

Vanaf € 95,= per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten per kwartaal vooruit te betalen.
 
*De mogelijkheid bestaat om, tegen een vergoeding, gebruik te maken van de aanwezige glasvezelverbinding.
 

Servicekosten

Het voorschot bedraagt € 45,= per m² per jaar exclusief BTW.
 

Bijzonderheden

Parkeren
Er zijn voldoende parkeerplaatsen op het bijbehorende parkeerterrein aanwezig waar tegen lage kosten een aantal parkeerplaatsen kan worden gehuurd.
 
Huurbetaling
Per maand per automatische incasso.


 

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
  
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.