Nieuws van Goud

Marjory 10 jaar in dienst bij Goud bedrijfshuisvesting 2019-03-28

Marjory 10 jaar in dienst bij Goud bedrijfshuisvesting

Van Hyves gevist
Marjory vertelt verder: “Nog redelijk vers in het vak begon ik op 1 april 2009 aan een nieuw avontuur. Nadat ik door Richard van Hyves was gevist begon ik met net een jaartje ervaring in de makelaardij bij Goud bedrijfshuisvesting. Onze gezamenlijke link was Nederlof Bedrijfsmakelaars. Hij had het bedrijf overgenomen, ik had er gewerkt en kende de portefeuille. Iedere nieuwe start is spannend, maar de ongedwongenheid, openheid en toegankelijkheid zorgde ervoor dat ik graag bij Richard aan de slag wilde. Het gevoel samen wat op te bouwen was sterk aanwezig. Dit was voor mij een ontzettende trigger natuurlijk!”
 
“Er is in de afgelopen 10 jaar ontzettend veel veranderd in de branche en dus ook in mijn vak. Alleen al vanwege het feit dat ik startte in de crisis en ik dus lange tijd niet veel meer heb gezien dan moeizame transacties. Daarnaast is de digitalisering en de rol van social media ook een grote verandering. Helemaal in het begin hadden we nog kaartenbakken met telefoonnummers, dikke dossiermappen en de fax. Hier is gelukkig niks meer van over! Langzaam zijn ook wij super hip en doen we vrolijk mee aan de social media hype.”

Solide team
Van de zogenoemde ‘huiselijke kantoorsetting’ in Nieuwerkerk aan den IJssel 10 jaar geleden naar een hecht team met 3 man sterk. “In de loop van de jaren is er niets veranderd aan onze klik en ongedwongenheid. Humor is voor ons allemaal erg belangrijk. Doordat we alle drie heel veelzijdig zijn kunnen we elkaar heel goed het werk uit handen nemen wanneer het druk is. We waarderen elkaar niet alleen als collega’s maar we zijn elkaar ook als mens enorm gaan waarderen. Wat mij betreft zijn we een solide team, met inmiddels wat meer grijze haren, maar met de neuzen dezelfde kant op!”
 
Kick van het vak
“Iedere dag is anders en brengt voldoening op een andere manier. Van het verkopen, verhuren, aanhuren en aankopen van bedrijfsmatig vastgoed en het gehele proces daar omheen vanaf het eerste contact tot aan een stukje nazorg. Dit kan gaan om kantoorpanden, bedrijfspanden en winkels. En dan zowel bestaande bouw als nieuwbouw.
Deze veelzijdigheid van mijn werk zorgt er voor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga. Het is maatwerk maar ondanks het zakelijke aspect ook echt mensenwerk! Dit is destijds ook een van de hoofdredenen geweest om de makelaardij in te gaan. Ik hoop dan ook dat ik, we, de komende jaren onze klanten blijvend naar tevredenheid kunnen helpen, want uiteindelijk vind ik het een geweldig gevoel als het weer gelukt is om het juiste poppetje op de juiste plek te krijgen. Het geeft me eigenlijk best wel een kick!”