GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Bermweg 320, Capelle aan den IJssel

Bermweg 320
Capelle aan den IJssel

Kantoorruimte

Metrage 395 m²
Huurbaar vanaf 115 m²
Type aanbod te huur
Huurprijs € 835,= per maand

Uitstekend gelegen vrijstaand kantoorobject, gelegen op een zichtlocatie aan de Bermweg 320 te Capelle aan den IJssel. De totale omvang van het object bedraagt circa 395 m². Het object is thans door diverse ondernemers in gebruik.

Locatie en Bereikbaarheid

Mede door de 3 aanwezige entrees zijn er ruime gebruiksmogelijkheden. Het souterrain is als opslag-/bedrijfsruimte bruikbaar. Mede door de locatie en de aanwezigheid van een eigen entree kan de kantoorruimte op de begane grond eveneens als showroomruimte worden bestemd. Deelverhuur behoort tot de mogelijkheden.

Het object is gelegen op de kruising van de Bermweg, Capelseweg en Kanaalweg en is uitstekend zichtbaar en bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer.
 

Indeling

Souterrain
80 m² kantoorruimte
35 m² opslagruimte
 
Begane grond
140 m² kantoor-/showroomruimte
 
1e verdieping
140 m² kantoorruimte
 
 

Voorzieningen

Het object is voorzien van o.a.:
  • Afgewerkte plafonds met inbouw- of opbouwarmaturen;
  • Afgewerkte wanden;
  • Te openen ramen;
  • Pantry;
  • Verwarming;
  • Laminaatvloeren;
  • Diverse sanitaire voorzieningen. 

Huurtermijn

In overleg

Huuringangsdatum

In overleg

Huurprijs

Souterrain                   
€    835,= per maand excl. BTW en servicekosten

Begane grond             
€ 1.875,= per maand excl. BTW en servicekosten

1e verdieping             
€ 1.460,= per maand excl. BTW en servicekosten
 
De huurprijs voor het gehele object bedraagt € 50.000,= per jaar exclusief BTW en servicekosten.
 

Servicekosten

In overleg

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
                                                                                                                             
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen dan wel een waarborgsom te storten
ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.