GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Rivium Quadrant 75 - businessunits, Capelle aan den IJssel

Rivium Quadrant 75 - businessunits
Capelle aan den IJssel

Kantoorruimte

Metrage 541 m²
Huurbaar vanaf 23 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 750,= per maand (vanaf)

Voor de verhuur zijn exclusieve businessunits beschikbaar vanaf 23 m² gelegen op de 1e verdieping in het representatieve kantoorgebouw "Eclipse" aan het Rivium Quadrant 75 te Capelle aan den IJssel.

Locatie en Bereikbaarheid

Het betreft een zeer modern en onlangs gerenoveerd gebouw gelegen op een zichtlocatie direct langs de rijksweg A16.  Het gebouw beschikt over een energielabel A. Voor meer informatie: https://www.eclipse-offices.nl/ .  
 
Het gebouw beschikt over een ruime moderne ingerichte entree zone, grenzend aan een verzorgd buiten terras, alwaar zich een receptie met gastvrouw bevindt en is tevens ingericht als lounge en is voorzien van mogelijkheden voor lunch, koffie en vergaderen, inclusief Wifi hotspot.
 
Binnen het gebouw wordt ook gerenoveerde zelfstandige kantoorruimte vanaf ca. 541 m² v.v.o. aangeboden voor de grotere kantoorgebruiker. Hiervoor is separaat informatie beschikbaar m.b.t. de voorwaarden.

Locatie en Bereikbaarheid
Het Eclipse gebouw is een absolute landmark pal aan de A16 op Businesspark Rivium en heeft met haar driehoek reclamebord een unieke snelweg zichtbaarheid. Dit gebouw is een statement op zich en de ligging met 80.000 autobewegingen pal voor de deur zorgt voor de beste zichtbaarheid en marketing van uw bedrijf. Op dit park zijn ruim 250 bedrijven gehuisvest van uiteenlopende aard. Voorbeelden hiervan zijn o.a. Pfizer, Schouten Zekerheid, PKF Wallast, Mizuno, Randstad, Center Parcs, AIG, Antea Group, etc. Aan de rand van het park ligt het Zalmhuis met een prachtig uitzicht over de Maas en uitstekende mogelijkheden voor lunch en diner alsmede voor vergaderingen. Aan de overzijde van de A16 ligt het Novotel waar uw medewerkers en relaties prima kunnen overnachten. Het centrum van Rotterdam met al haar faciliteiten is binnen 15 minuten rijafstand te bereiken. De bereikbaarheid van het 'Businesspark Rivium' per openbaar vervoer is goed, mede via de zogenaamde ParkShuttle met een directe verbinding naar het nabij gelegen metro- & busstation Kralingse Zoom. De luchthaven Rotterdam The Hague Airport ligt op een afstand van circa 15 km. Luchthaven Schiphol is vanaf het centraal station binnen 30 minuten te bereiken.


 

Indeling

Indeling en beschikbaarheid
1e verdieping Afmeting  m²   All-in huurprijs  
Beschikbaarheid
Unit 1.01 23 € 750,= Verhuurd
unit 1.02 25 € 810,= Verhuurd
unit 1.03 26 € 840,= Verhuurd
unit 1.04 26 € 840,= Beschikbaar
unit 1.05 25 € 810,= Verhuurd  
unit 1.06 23 € 750,= Verhuurd 
Unit 1.07 16,5 - vergaderruimte
Unit 1.08 23 € 750,= Verhuurd 
unit 1.09 25 € 810,= Verhuurd 
unit 1.10 26 € 840,= Verhuurd 
unit 1.11 26 € 840,= Verhuurd 
unit 1.12 48 € 1.500,= Verhuurd 
De genoemde afmetingen zijn de netto m² per unit. De genoemde prijzen zijn
 per maand en exclusief BTW.
 
*De 2e verdieping wordt op dit moment afgebouwd en de units zijn op korte termijn beschikbaar.

 

Huurprijs

De all-in huurprijs per unit is inclusief:
- Servicekosten;
- Energiekosten;
- Gemeubileerd (4-6 werkplekken);
- Gebruik keuken met vaatwasser, koelkast en quooker;
- Gebruik (gemeenschappelijke) vergaderruimte op de eigen verdieping;
- Begane grond met lounge, informele vergadermogelijkheden en bemande
receptiediensten;
• Buiten terras voorzien van meubilair;
• Koffiebar;
• Broodjes service (Daily’s Eclipse)
 

Voorzieningen

De kantoorunits worden turn-key opgeleverd in de huidige staat en zijn onder andere voorzien van:
- representatieve gemeenschappelijke entree op begane grond;
- receptie en post service;
- narrowcasting (logo bedrijf zichtbaar op scherm 1e verdieping);
- dames- en herentoiletgroepen per etage;
- liften;
- systeemplafond v.v. inbouw LED -verlichtingsarmaturen;
- klimaat beheersysteem d.m.v. topkoeling;
- kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon;
- kantel ramen v.v. isolatieglas;
- gemeubileerd voorzien van hoogwaardige, verstelbare zit-sta bureaus, bureaustoelen e.d.;
- gratis en snel glasvezel WIFI netwerk met mogelijkheid individuele aansluitingen;
- aanwezige vloerbedekking en scheidingswanden;
- gemeenschappelijke moderne pantry met vaatwasser, koelkast en Quooker.
 

Huurtermijn

Voor de businessunits geldt een minimale huurtermijn van 1 jaar.
 

Oplevering

Per direct
 

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 

Bijzonderheden

Energielabel
A

Parkeren
Het object beschikt over een eigen afsluitbaar parkeerterrein. Per unit bestaat er de mogelijkheid om 1 parkeerplaats te huren voor € 70,= per plaats per maand exclusief BTW.