GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Lusthofstraat 49A, Rotterdam

Lusthofstraat 49A
Rotterdam

Winkelruimte

Metrage 150 m²
Type aanbod te huur
Huurprijs € 1.710,= per maand excl. BTW

Uitstekend gelegen winkelruimte bestaande uit ca. 120 m² winkelruimte waarvan ca. 60 m² gelegen op de begane grond, ca. 60 m² op de verdieping en 30 m² verblijfs-/opslagruimte gelegen aan de sfeervolle Lusthofstraat 49A te Rotterdam.

Locatie en Bereikbaarheid

 De Lusthofstraat bestaat uit een grote diversiteit aan winkels (totaal 65 winkels). Parkeren is mogelijk in de Lusthofstraat zelf of in de parkeergarage.

De Lusthofstraat is gelegen in de wijk Kralingen en op loopafstand van metrostation Voorschoterlaan. Dit winkelgebied heeft naast een supermarkt een leuke diversiteit aan winkels, waaronder een wijnspecialist, bloemist, Kruidvat, Hema, Blokker, diverse modewinkels en een aantal horecagelegenheden.
 

Voorzieningen

De winkelruimte is voorzien van o.a.:
  • etalage en entree;
  • tl-verlichtingsarmaturen;
  • keuken/verblijfsruimte;
  • toilet.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 1.710,= per maand exclusief BTW en servicekosten.
 

Huurtermijn

In overleg

Huuringangsdatum

In overleg, op kort termijn mogelijk.
 

Servicekosten

In overleg

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen dan wel een waarborgsom te storten
ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 

Bijzonderheden

De winkel is thans in gebruik als dierenwinkel.
In overleg met de huidige huurder is hetmogelijk dit voort te zetten.


Horeca is in dit object niet toegestaan.