GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Industrieweg 134, Rotterdam

Industrieweg 134
Rotterdam

Bedrijfsruimte

Metrage 2.442 m²
Huurbaar vanaf 936 m² m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 65,= per m² per jaar

Voor de verhuur is een bedrijfsobject beschikbaar van in totaal circa 2.442 m² v.v.o. bestaande uit bedrijfs-/ en kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen aan de Industrieweg 134 te Rotterdam. Zie voor meer informatie ook www.industriewegrotterdam.nl

Locatie en Bereikbaarheid

Voor de verhuur is een bedrijfsobject beschikbaar van in totaal circa 3.549 m2 v.v.o. bestaande uit bedrijfs-/ en kantoorruimte verdeeld over 3 verdiepingen aan de Industrieweg 134 te Rotterdam. De beschikbare ruimte maakt onderdeel uit van een complex met een afmeting van circa 5.244 m2 kantoor-/ showroom-/ bedrijfsruimte gelegen aan de Industrieweg 130-134 op het bedrijventerrein “Spaanse Polder” te Rotterdam. Deelverhuur is bespreekbaar.
 
In het naastgelegen pand aan de Industrieweg 130 te Rotterdam is totaal circa 1.695 m2 kantoorruimte beschikbaar. Tevens is er in de kelderruimte circa 185 m2 v.v.o. archiefruimte beschikbaar.
 
De Industrieweg 134 wordt aangeboden inclusief luxe bedrijfswoning van ca. 211 m2 verdeeld over 3 verdiepingen. Deze woning is gevestigd aan de Industrieweg 132 en heeft een aparte ingang.
 
Locatie en Bereikbaarheid
De Industrieweg is gelegen in de Spaanse Polder op een zichtlocatie langs de A-20, en is uitstekend bereikbaar door de directe ligging nabij de op- en afritten van de rijksweg A-20 (Hoek van Holland-Gouda-Utrecht) en geeft een directe aansluiting op de rijksweg A-13 (Rotterdam-Den Haag). 
 

Voorzieningen

De bedrijfsruimte is voorzien van onder andere de volgende voorzieningen:
• Betonnen vloer;
• Diverse elektrisch bedienbare roldeuren;
• Krachtstroomvoorziening;
• Verwarming middels heaters;
• Douche-/ en kleedruimte;
• Toiletten.

De kantoorruimte zal worden opgeleverd voorzien van onder meer de volgende voorzieningen:
• representatieve entree;
• systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
• 4x sanitaire voorziening per verdieping;
• luxe pantry voorzien van vaatwasser en koelkast per verdieping;
• liftinstallatie;
• c.v.-installatie;
• klimaatcontrole;
• kabelgoten.

Het pand is voorzien van een ontruimingsinstallatie en beschikt over een bedrijfsrestaurant.

Indeling

• Circa 1.506 m² bedrijfsruimte op de begane grond.

• Circa 936 m² kantoorruimte op de 2e verdieping.

Huurtermijn

In overleg.

Oplevering

In overleg.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 65,= per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten

De servicekosten zijn onderverdeeld in twee componenten;
• Vaste servicekosten van € 18,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW als
verrekenbaar voorschot op de vergoeding voor bijkomende leveringen en diensten.

De vaste servicekosten omvatten onder meer:
o gevel- en glasbewassing;
o onderhoud lift;
o onderhoud installaties;
o keuring brandslanghaspels;
o preventief bouwkundig onderhoud;
o onkruidbestrijding om het pand;
o glasverzekering;
o onderhoud bestrating;
o beheer.

• Variabele servicekosten van € 22,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot op de vergoeding voor bijkomende leveringen en diensten.

De variabele servicekosten omvatten onder meer:
o elektraverbruik in het gehuurde;
o waterverbruik in het gehuurde;
o gasverbruik in het gehuurde.

Schoonmaakkosten van de gehuurde ruimte en kosten voor de beveiliging/ alarm zijn niet in de servicekosten meegenomen.

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijswijziging          
In aanvulling op artikel 17.1 e.v. van de algemene bepalingen, is Huurder ermee bekend dat Verhuurder te allen tijde de laatste prijsindexcijfers van het CBS hanteert. Dit betekent dat het in artikel 17.1 van de algemene bepalingen genoemde basisjaar overeenkomstig wijzigt c.q. wordt aangepast, indien het Centraal Bureau voor de Statistiek een nieuw basisjaar ‘introduceert’ voor de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens.

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW. Het storten van een waarborgsom is bij huur van dit object niet mogelijk.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijzonderheden

Parkeerplaatsen
Achter het pand ligt een omheind terrein met 50 parkeerplaatsen die naar rato zullen worden verdeeld. De huur van een parkeerplaats bedraagt € 500,= per jaar exclusief BTW. Op het terrein zijn twee elektrische laadpalen aanwezig.

Duurzaam
De kantoren voldoen volledig aan de laatste richtlijnen en zijn energiezuinig en duurzaam ingericht.