GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Dotterbloemstraat 5B, Rotterdam

Dotterbloemstraat 5B
Rotterdam

Bedrijfsruimte

Metrage 106 m²
Type aanbod Te koop
Koopsom € 110.000,= kosten koper

Voor de verkoop is een functionele bedrijfsunit beschikbaar, bestaande uit ca. 54 m² bedrijfsruimte op de begane grond, ca. 52 m² opslagruimte op de verdieping alsmede 1 parkeerplaats. Het object is gelegen aan de Dotterbloemstraat 5B te Rotterdam-Schiebroek.

Locatie en Bereikbaarheid

Het bedrijventerrein is te bereiken via de N209/Doenkade, welke directe aansluiting geeft op de rijksweg A13 (Rotterdam – Den Haag) en het Rotterdamse rijkswegennet. Rotterdam The Hague Airport is op een steenworp afstand gelegen.

Ook per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar. Op loopafstand bevindt zich het RandstadRail station Meijersplein, welke het centrum van Den Haag en Rotterdam direct bereikbaar maakt.
 

Kadastrale gegevens

Gemeente                    : Schiebroek
Sectie                            : C
Nummer                       : 2710
Appartementsindex     : 7                                      
 
Het object betreft een appartementsrecht en is gelegen op erfpachtgrond. De oorspronkelijke erfpachtovereenkomst lopende tot 21 juli 2099 is op 20 februari 2007 middels notariële akte omgezet in de situatie van het “nieuwe erfpachtrecht”. De betaling van erfpachtcanon is hiermee komen te vervallen. 
 

Voorzieningen

De bedrijfsruimte is voorzien van:
  • Onderheide betonvloer;
  • Rolluiken;
  • Overheaddeur;
  • Separate entree;
  • Meterkast met aansluitingen voor gas, elektra- en water;
  • Verwarming middels een eigen Cv-installatie;
  • Verlichting middels TL-armaturen.

Oplevering

Het object is op korte termijn beschikbaar.
 

Vraagprijs

De koopsom bedraagt € 110.000,= kosten koper
 

Bijzonderheden

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.