GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Hoogeveenenweg 209, Nieuwerkerk aan den IJssel

Hoogeveenenweg 209
Nieuwerkerk aan den IJssel

Kantoorruimte

Metrage 140 m²
Huurbaar vanaf 140 m²
Type aanbod Te huur/ te koop
Huurprijs € 795,= per maand

Het betreft een representatieve kantoorruimte gelegen aan de Hoogeveenenweg 209 te Nieuwerkerk aan den IJssel, voor de verhuur is totaal circa 140 m² kantoorruimte op de 1e verdieping beschikbaar met 2 parkeerplaatsen. Eventuele uitbreiding met opslagruimte is bespreekbaar.

Locatie en Bereikbaarheid

Het object is gelegen op het bedrijventerrein “Hoogeveenen” te Nieuwerkerk aan den IJssel en is uitstekend bereikbaar. De locatie is gesitueerd direct nabij de op- en afritten van rijksweg A-20 (Rotterdam-Gouda-Utrecht).

Voorzieningen

De kantoorruimte is voorzien van o.a.:

  • Systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
  • Vloerbedekking in de kantoorruimte ;
  • Afgewerkte wanden;
  • Verwarming middels radiatoren;
  • Kabelgoten;
  • Pantryvoorziening met tegelvloer;
  • Toiletgroep;
  • Dubbele beglazing met te openen ramen;
  • Airconditioning per ruimte.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 795,=  per maand exclusief BTW en servicekosten per maand vooruit te betalen.

Huurtermijn

In overleg

Huuringangsdatum

In overleg, op korte termijn mogelijk.

Servicekosten

In overleg 
 

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kadastrale gegevens

Gemeente : Nieuwerkerk aan den IJssel
Sectie  :  B
Nummer :  5744
Grootte  : 16 a en 83 ca.

Vraagprijs

De koopsom bedraagt € 780.000,=  kosten koper exclusief BTW

Bijzonderheden

Koop van het gehele object bestaande uit ca. 424 m² bedrijfsruimte, ca. 320 m² kantoorruimte en 63 m² opslag op de entresol behoort tevens tot de mogelijkheden.