GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Cypresbaan 15-25 (businessunits 1e en 4e verdieping), Capelle aan den IJssel

Cypresbaan 15-25 (businessunits 1e en 4e verdieping)
Capelle aan den IJssel

Kantoorruimte

Metrage 30 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 312,50 per maand

Exclusieve business units gelegen op de 1e en 4e verdieping in het representatieve kantorencomplex “Central Trade Parc”.

Locatie en Bereikbaarheid

Het complex is gelegen op het bedrijvenpark Hoofdweg aan de Cypresbaan 15-37 te Capelle aan den IJssel. Het Central Trade Parc, bestaande uit 2 moderne geschakelde torens, is een zichtlocatie direct langs de rijksweg A20.

Het bedrijvenpark Hoofdweg is uitstekend bereikbaar per auto. De op- en afritten (Rotterdam -Alexander / Capelle aan den IJssel) van de A20 ligging op nog geen kilometer. Er is een directe busverbinding vanaf de Hoofdweg naar het NS-station Capelle-Schollevaar, alsmede het NS-/ metrostation Alexander.
 

Huurprijs

De navolgende business units zijn op dit moment voor verhuur beschikbaar:

Unit    Grootte    Huurprijs per maand   Beschikbaarheid 
Gebouw A        
1e verdieping         
15F     43 m²    € 460,00                        Verhuurd


Unit    Grootte    Huurprijs per maand   Beschikbaarheid 
Gebouw B          
4e verdieping
25A     30 m²    € 312,50                        Verhuurd
25D     30 m²    € 312,50                        Verhuurd 
*Bovengenoemde  prijzen zijn exclusief BTW. Huurbetaling per maand per automatische incasso.

Inclusief:
De volgende elementen zijn in de verhuurprijs opgenomen:
- Zakelijk GLASVEZEL internet (100MB)
- Vaste servicekosten
- 1 parkeerplaats 
 

Voorzieningen

De kantoorunits zijn voorzien van o.a.:
- Luxueuze entreehal met ontvangstruimte;
- Systeemplafonds met geïntegreerde energiezuinige verlichtingsarmaturen;
- Luchtbehandelingsinstallatie met topkoeling;
- Gescheiden dames en herentoilet;
- Pantry;
- Vloerbedekking;
- Serverruimte;
- Intercominstallatie;
- Kabelgoten voorzien van elektra en data-aansluitingen. 
 

Huurtermijn

Minimaal 1 jaar.
 

Oplevering

In overleg.
 

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 

Bijzonderheden

Het is mogelijk om tegen een betaling van € 600,= exclusief BTW per jaar één extra parkeerplaats bij te huren op het bij het kantoorgebouw behorende parkeerterrein.
 
Tevens is het mogelijk om een telefonie abonnement af te sluiten vanaf € 17,50 exclusief BTW per maand. (excl. gesprekskosten). Meer informatie hierover vindt u in de bijlage, welke is opgesteld door Square Telecom & ICT en verkrijgbaar via ons kantoor.