GOUD - Bedrijfshuisvesting

Plaats / Straat

Oppervlakte
Bekijk omgeving

Rietbaan 2-4, Capelle aan den IJssel

Rietbaan 2-4
Capelle aan den IJssel

Kantoorruimte

Metrage 1.321 m²
Huurbaar vanaf 124 m²
Type aanbod Te huur
Huurprijs € 60,= per m² per jaar (vanaf)

Op een zichtlocatie aan de Hoofdweg te Capelle a/d IJssel is voor de verhuur beschikbaar circa 1.321 m² representatieve kantoorruimte in het gebouw Rietbaan Plaza, gelegen aan de Rietbaan 2-4. Huurmogelijkheden zijn er vanaf circa 124 m². Bij het geheel zijn 27 parkeerplaatsen beschikbaar.

Locatie en Bereikbaarheid

Het Hoofdweggebied is gelegen direct langs de Rijksweg A-20 (Rotterdam-Gouda-Utrecht) en de hoofdweg, de hoofdontsluiting van het bedrijventerrein, en tevens de verbindingsweg naar de in ontwikkeling zijnde wijk Nesselande. De bereikbaarheid per auto is uitstekend door de in de directe nabijheid gelegen op- en afritten van de rijksweg A-20. 
 

Indeling

Begane grond
Unit 0.1 - Circa 248 m² kantoorruimte
Unit 0.2 - Circa 247 m² kantoorruimte (te huur vanaf ca. 124 m²)
 
1e verdieping
Unit 1.1 - Circa 251 m² kantoorruimte
 
2e verdieping
Unit 2.3 - Circa 148 m² kantoorruimte 
Unit 2.4 - Circa 35 m² kantoorruimte
Unit 2.5 - Circa 392 m² kantoorruimte 
 

Voorzieningen

De kantoorruimte wordt opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
-representatieve entree voorzien van automatische schuifdeuren;
-zonreflecterende en isolerende beglazing;
-te openen ramen;
-systeemplafond met tl-inbouwarmaturen;
-gescheiden gemeenschappelijk toiletgroepen;
-stadsverwarming middels paneelradiatoren;
-vloerbelasting maximaal 400 kg/m²;
-trappenhuis met lift;
-pantry per unit;
-eventueel aanwezige vloerbedekking en scheidingswanden;
-kabelgoten voorzien van elektra ten behoeve van data en telefonie.

Huurprijs

De huurprijs (vanaf) bedraagt € 60,= per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten.
 

Huurtermijn

In overleg.

Servicekosten

Het voorschot op de servicekosten bedraagt € 32,= per m² per jaar exclusief BTW. 
 

Oplevering

Per direct.

Huurvoorwaarden

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
 
Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 

Bijzonderheden

Huurprijs parkeren
De huurprijs bedraagt € 350,= per plaats per jaar exclusief de BTW. De nog beschikbare parkeerplaatsen zullen naar rato worden verdeeld.